Şimdi Ara

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
11.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablolu eski klavyenin kablosunu kesmişler ve kocaman çerçevenin altına wifi adaptör ile pilleri gizlemişler galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

SADECE MİGROS MAĞAZALARINDA !!!

evet arkadaşlar . bugün migrosta denk geldim . hiç ihtiyacım yoktu aslında ama alıp smart tv kullanan bir arkadaşıma hediye edeceğim . elektronik reyonunu gezerken çalışan eleman söyledi , kasada okuttum teyit ettirdim . sanal markette 29 TL fiyatı . mağazadaki etiket ise 30 TL idi . kasalarda 15 lira görünüyor . kalitesi vırtı zırtı hiç hikaye okumasın kimse . daha ucuzu çin malı(çin sitelerinde) bile varsa getirsin koysun , yoksa boş muhabbet yapmayın . bu arada kutu içeriğinde PİLLERDE DAHİL . toplam 3 tane alkalin pili içerisinde . ayrıca tasarımı çok güzel , mouse ve klavye seti çizgileri keskin ve ergonomik . 15 liraya kablolu klavyeler satılıyor .

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28902737-32323-raks-kablosuz-multimedya-klavye-rk770

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!)

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• raks mı?
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 2 adet aldım. Biri ihtiyaç biri yedek. Üründen memnunum fakat alıcı ürünleri direkt görmeli aksi takdirde kesintisiz çalışmıyor. Klavyesini beğendim, geniş ağır fakat sessiz bir klavye. Birkaç multimedya tuşu mevcut. Mouse da gayet güzel, akıcı. Bu arada oyun oynamıyorum o yüzden günlük kullanım için tavsiye ederim. İzmir bornova özkanlar migrosta 7-8 adet daha vardı. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirsin. Bu fiyata kablolu set bulunmuyor.
  • Ben de bir tane aldim, gunluk kullanim + televizyona bagladigim tableti kontrol icin. Bu fiyata hakikaten bedava.

• Ftz migtosta yada ankamall migtosta varmı arkadaslar

• arkadaşlar deneyim olarak nasıl memnun kaldınız mı güzel mi dersiniz ? alıcının çekim kuvveti nasıl ? bf3 oynarken üzmez inşallah ona göre çıkıp almaya gitcem şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

quote:

SADECE MİGROS MAĞAZALARINDA !!!

evet arkadaşlar . bugün migrosta denk geldim . hiç ihtiyacım yoktu aslında ama alıp smart tv kullanan bir arkadaşıma hediye edeceğim . elektronik reyonunu gezerken çalışan eleman söyledi , kasada okuttum teyit ettirdim . sanal markette 29 TL fiyatı . mağazadaki etiket ise 30 TL idi . kasalarda 15 lira görünüyor . kalitesi vırtı zırtı hiç hikaye okumasın kimse . daha ucuzu çin malı(çin sitelerinde) bile varsa getirsin koysun , yoksa boş muhabbet yapmayın . bu arada kutu içeriğinde PİLLERDE DAHİL . toplam 3 tane alkalin pili içerisinde . ayrıca tasarımı çok güzel , mouse ve klavye seti çizgileri keskin ve ergonomik . 15 liraya kablolu klavyeler satılıyor .

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28902737-32323-raks-kablosuz-multimedya-klavye-rk770

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!)

Tesekkurler..

rica ederim güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: edobur

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 2 adet aldım. Biri ihtiyaç biri yedek. Üründen memnunum fakat alıcı ürünleri direkt görmeli aksi takdirde kesintisiz çalışmıyor. Klavyesini beğendim, geniş ağır fakat sessiz bir klavye. Birkaç multimedya tuşu mevcut. Mouse da gayet güzel, akıcı. Bu arada oyun oynamıyorum o yüzden günlük kullanım için tavsiye ederim. İzmir bornova özkanlar migrosta 7-8 adet daha vardı. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirsin. Bu fiyata kablolu set bulunmuyor.

rica ederim iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: crona

arkadaşlar deneyim olarak nasıl memnun kaldınız mı güzel mi dersiniz ? alıcının çekim kuvveti nasıl ? bf3 oynarken üzmez inşallah ona göre çıkıp almaya gitcem şimdi

bu tarz cihazlardan ultra performans beklemek hayal olur ama performans verme ihtimali yinede var . tavsiyem günlük kullanım için yada smart tvlerde kullanılması yinede alıp denemekten zarar gelmez. altı üstü 15 lira, belkide çok güzel performans alırsın bence kaçırmayın. bu fiyata kablolu set yok, bu arada mouse çok güzel ve klavye tuşları gayet keyifli.

• quote:

quote:

arkadaşlar deneyim olarak nasıl memnun kaldınız mı güzel mi dersiniz ? alıcının çekim kuvveti nasıl ? bf3 oynarken üzmez inşallah ona göre çıkıp almaya gitcem şimdi

bu tarz cihazlardan ultra performans beklemek hayal olur ama performans verme ihtimali yinede var . tavsiyem günlük kullanım için yada smart tvlerde kullanılması yinede alıp denemekten zarar gelmez. altı üstü 15 lira, belkide çok güzel performans alırsın bence kaçırmayın. bu fiyata kablolu set yok, bu arada mouse çok güzel ve klavye tuşları gayet keyifli.

anladım hocam teşekkür ederim gidip alıyorum bende o zaman

• Bende aldim az once.15 liraya bu set bedava.Nano alicili ve alicisida gayet guzel calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 29 Ağustos 2015; 18:10:59 >
  • yaw bende şans olsa zaten Elazığ migroslarda yok arkadaşlar stokta görünmüyor birde danışmadaki bayan sadece 5m lerde olur eğer sanal marketimden baktıysanız dedi. birde espri yaptı malatya ya gidin orada 5m migros var diye anlayacağınız kalakaldık öylece
  • quote:

yaw bende şans olsa zaten Elazığ migroslarda yok arkadaşlar stokta görünmüyor birde danışmadaki bayan sadece 5m lerde olur eğer sanal marketimden baktıysanız dedi. birde espri yaptı malatya ya gidin orada 5m migros var diye anlayacağınız kalakaldık öylece

ürün 3m migroslarda mevcut ama stok durumu mağazaya göre değişebilir .
  • quote:

quote:

yaw bende şans olsa zaten Elazığ migroslarda yok arkadaşlar stokta görünmüyor birde danışmadaki bayan sadece 5m lerde olur eğer sanal marketimden baktıysanız dedi. birde espri yaptı malatya ya gidin orada 5m migros var diye anlayacağınız kalakaldık öylece

ürün 3m migroslarda mevcut ama stok durumu mağazaya göre değişebilir .

ben bayana sordum baktığınız stok elazığdaki tüm migrosların stoğu mu dedim evet dedi yanlış anlamadıysam buraya getirtebilir miyiz dedim biraz uğraştı getirtmeye kapalı falan dedi üzgün üzgün çıktım ihtiyaç da varken

• beğenmediğiniz klavyenin tasarımı Logitech diNovo Media klavyenin aynısıdır.gerçi logitech 2 parça ama olsun. bende logitekten var dizüstü klavyesi kıvamındadır.tek fark raks olması.imkanı olan kesinlikle kaçırmasın bence. resimde logitech in resmi farkı kıyaslayın.
     KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!)https://store.donanimhaber.com/f1/10/6a/f1106a45621fa98e71e026c167cc4300.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mespan4 -- 29 Ağustos 2015; 20:41:32 >

• Kayseri de yoktu az önce baktım

• wtf guys bedava ürün alcam diye yapmayın olm bi klavye mouse düzgün kullanımda 6 sene çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ağustos 2015; 21:09:58 >
  • hey gidi günler hey!
    Yılların dev markası RAKS ne hallere düştü.
    Bir dönemim flaş şirketlerinden hatta holdinglerinden idi RAKS
    90 lık kasetlerin kullanıldığı o mutlu günlerde RAKS Avrupanın en büyük üretim tesisi ile dünyayı sallardı.
    Borsa hisse senetleri kapışılırdı. Raks Elektronikte çalışıyor olmak Manisa'da bir ayrıcalık kabul edilirdi. 2007 yılında İflası açıklandı. Bitti gitti koca şirketler grubu.
    Türkiye nin ilk Internet Servis Sağlayıcılarından biri olan RAKSNet de çalışmış bir kişiyim. RAKSNet'i kapatıp alt yapı ve müşterileri Gediknet'e devrederken içim sızlamıştı.
    Çok sonraları çin'den 3 kuruşa ürün getirip götünden marka uyduran firmalara inat bir firma çıkıp RAKS markasını satın aldı. Tamam gene çin malı boktan ama en azından adı güzel be :)
  • 5M Toriumda vardı fakat kasada fiyatı 29 lira olarak çıktı, 15 liraya alınmış fiş ibrazıyla 15'e alınabilir mi yada üstünü iade olarak almak mümkün olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.