Bildirim
KABLOSUZ MOUSE SORUNU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Muhtemelen Mouse'da bir problem var. Yani frekans ayarıyla falan yapılacak bir şey değil teknik bir arızadan bahsediyorum. Çözümü değiştirmendir. Ben de A4Tech'in kablosuz setini almıştım. 1-2 dk bilgisayara dokunmayınca farenin oku ekranın sol tarafına kendiliğinden gidip takılıp kalıyordu ve mouse'un pillerini çıkartıp tekrar takmam gerekiyordu. Ben de garanti dahilinde değiştirdim ve Microsoft'un kablosuz setini aldım. Şimdi hiçbir problemim yok.
Bence kablosuz fare alman hata değil. Yalnız kablosuz setin büyük bir dezavantajını farkettim. Linuz Pardus kurayım dedim. Linux önce klavye ayarını yaptığında klavyemi görmedi ve kurulum yapamadım. Bunu da söylemeden geçmek istemedim. -
En son driverini kurmanı tavsiye ederim..
Oyunlarda takılma olması kablosuz mouseların genel problemleridir..
Marka ve modelini yazarsan belki daha fazla yardımcı olabiliriz -
markası ne mouse nin? -
BENİM BİR ARKADAŞIMDA KABLOSUZ MOUSE KULLANIYODU VE HEP TAKILIYODU. MESELA WİNDOWS MEDIA PLAYER ÇALIŞTIRDIĞI ZAMANLARDA VEYA OYUN OYNADIĞI ZAMANLARDA MOUSE TAKILIYORDU. BİLGİSAYARINA VİRÜS BULAŞMIŞ OLABİLİR. Bİ VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİR. VİRÜSLERİ SİL VE YİNE OLMAZSA BİLGİSAYARA SİSTEMİ TEKRAR KUR. (BEN ARKADAŞIN BİLGİSAYARINA AYNEN BÖLE YAPTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ!) YİNE ÇÖZÜLMEZSE NORMAL Bİ MOUSE AL VE MİS GİBİ KULLAN -
Marka A4Tech. Virüs sorunu değil çünkü kısa bir süre önce windovs yeniden kuruldu sorun tabii devam ediyor.. -
ya arkadaslar bende a4 tech ın kablosuz klavye mouse setını aldım ama klavyede bi yukarı asagı için kısa bi düzenek var onunla oynarken mouse u 1veya 2 saniye oynatamıyorum pillerını degıstırdıkden sonra sadece 1 -2 dakıka bu işlemı yapabiliyorum sorunsuz bir şekılde ama 2 dakıkadan sonrada aynı sorun devam edıyor bu arada arkadasın sorunu bence donanımsal mouse da bir tür sorun var kıtakılıyor bence garantiye göndermelı ve yenı bir tane set verılmelı geç kalmadan garantıye göndermelısın diyorum benım sorunumu yasayan varmı yoksa tek ben mı yasıyorum anlamadım :s eger aynı sorun sizde de varsa klavye ve mouse setınde bir şey yok :) şimdiden cvp lar için tşk ederım herkeze
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_mitnick -- 11 Temmuz 2006; 19:50:36 > -
Garanti olayını değerlendireceğim herkese teşekkürler -
kaliteli bitr pil kullan ondan yapa bilir...... bulun fu ortamda herheangi bir verici varmı frenkas çatışması olabilirde...
-
Sadece masada pc ve ses sistemi var. Küçük bir radyo vardı kaldırdım telefonu bile yaklaştırmıyorum -
en iyisi sservise götürmen olacak garanti olayını dene başka bir şey neden olmaması lazım -
microsoft wireless notebook mouse al sorun çözülür :P -
bencede en iyi kablosuz fare microsftun pahalı ama değer valla -
MICROSOFT WIRELESS LASER MOUSE 6000
HD Lazer
"High Definition" Lazer Teknolojili kablosuz mouse
Büyüteç özelliği ve programlanabilir beş tuş
Tilt tekerlek teknolojisi ile yatay ve dikey kaydırma
Sağ el ile kullanım için özel ergonomik Tasarım
USB ve PS/2 bağlantısı
Menzil: 183cm - (+150cm alıcı kablosu) Boyutlar: 12.6x74.2.8x44cm Ağırlık: 154g
2 AA alkaline tip pil, 6 ay pil ömrü
Arkadaşım bu mouseun notebook için olan versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum diğerlerinden farkı laser özelliğinin olması
haftalardır kullanıyorum ( üstelik tek pilli ) henüz pil bitmedi.
-
iyi bir parçaya benziyor -
bende sistemimde yazan logitech corless media mouse inanılmaz memnunum oyunlar da bile canawar gibi pili de çok az harcıyor gerçekten
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarda internet çok yavaş
- dns.adguard.com guvenilir mi
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- sınırlı bağlantı ne demek
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- wifi 8
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X