Şimdi Ara

Kablosuz Modem Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz Modem Ayarlarında b/g/n var birde sadece n var hangisini seçmeliyim kaliteli bir bağlantı için. Birde kanal Auto mu kalmalı.

• n protokolünü seç en geniş kapsama alanı ve en yüksek frekans aralığı onda. Kanalda auto kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

n protokolünü seç en geniş kapsama alanı ve en yüksek frekans aralığı onda. Kanalda auto kalsın.

Hocam peki telefonlar bağlanırmı yani bağlanmada cihazların bir sıkıntı olurmu
  • Tabiki bağlanabilir. n protokolü zaten geriye dönük uyumludur yani b/g yi de destekler.

• quote:

Tabiki bağlanabilir. n protokolü zaten geriye dönük uyumludur yani b/g yi de destekler.

sadece n seçiyorum hocam kanal auto birde ara ara kopması modem adaptöründen olabilirmi
  • Kopma olayının bir çok nedeni olabilmekte.
    Mesela servis sağlayıcı kaynaklı problem olabilir, modem yazılımında(firmwareinde) bir problem olabilir, modemde donanımsal bir arıza olabilir, nete bağlanılan cihazların(cep telefonu,tablt,pc vs) kablosuz aygıtlarında sorun olabilir,binaya gelen hatta daireye gelen internet kablosunda oksitlenme vs olabilir .

• quote:

Kopma olayının bir çok nedeni olabilmekte.
    Mesela servis sağlayıcı kaynaklı problem olabilir, modem yazılımında(firmwareinde) bir problem olabilir, modemde donanımsal bir arıza olabilir, nete bağlanılan cihazların(cep telefonu,tablt,pc vs) kablosuz aygıtlarında sorun olabilir,binaya gelen hatta daireye gelen internet kablosunda oksitlenme vs olabilir .

Teşekkürler. Hocam bazı videolarda kanal 6 11 seçin diyor. birde 20/40 mhz den 20 seçin diyorlar. bende 20/40 seçili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem WiFi Hızı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes bişeyler diyor o nedenle en iyisi auto
    Bırakalım modem kendi en iyi değerleri seçsin.

• quote:

Herkes bişeyler diyor o nedenle en iyisi auto
    Bırakalım modem kendi en iyi değerleri seçsin.

Auto bencede şuan baktım benim kanal 2 diğer herkes 6 11 :D
  • 1,6,11 kanalları evet tavsiye edliyor bunun nedenide bu kanallarda bant genişliğinin daha iyi kullanıldığı yönünde bu da daha hızlı ve optimal wireless bağlantısı sağladığı yönünde ama ben bir fark göremedim autoda da aynı hızlara zaten erişiyorum o nedenle maceraya girmiyorum :)

• Bütün ayarlar auto da kalsin. Hangisi iyi olduğunda zamana gore oraya geçiş yapıyor zaten onun dışında kanal 6 veya 11 kullanabilirsin. BaZi telefonlar auto ileyken modemi gormuyor manüel olarak girince goruyor. Bunun önemi yok. Ayarları uyarlayıp speedtestte kontrol ederek duruma gore ayarları degistirebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.