Şimdi Ara

KABLOSUZ MİKROFONU PC YE BAĞLAMAK? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz kablosuz mikrofonu bilgisayarda kullanmak istiyorum yani kayıt alıcam bilgisayardan. Mikrofonu alıcıya bağladım vericinin ucunada bilgisayara takabilmek için 3.5mm dönüştürücü jack aldım. Bilgisayara taktım fakat bilgisayar mikrofonu görmüyor sorun nedir ? Nasıl halledebilirim ? Bilgisayar ASUS K56CB LAPTOP

Birde alıcının şöyle bi kablosu var kesik gibi o nedir ilk defa yaka mikrofonu aldım
     KABLOSUZ MİKROFONU PC YE BAĞLAMAK? SS'li KABLOSUZ MİKROFONU PC YE BAĞLAMAK? SS'li

• Zamanında böyle bir cihaz almıştım, baya bir araştırma yaptım ve sonunda hallettim. Ama kayıt kalitesini beğenmediğim için koydum kenara. "Daire" den kasıt jak üstündeki "round" dediğimiz yuvarlak çizgilerdir.

TELEFON İÇİN

Üç daireli
    3.5mm telefona, 6.35 mm cihaza

YA DA

1- İki daireli 3.5mm'ye (sokan) 6.35mm (takılan)
    2- Üç daireli 3.5mm'ye (sokan) 3.55mm (takılan)

İki daireli
    3.5mm PC'ye, 6.35mm cihaza
  • Bendeki jack bu daire den kastınız o siyah çizgiler sanırım. Masaüstü pc de denedim mikrofonu cızırtı aldım hiç sesimi almıyor cızırtı veriyor kayıtta sadece bir kaç kelime kötü kötü sesimi duydum acaba ses kartı onboard diye mikrofonu kaldırmıyor olabilir mi? ses kartı alsam 20-30 tl lik işimi görürmü stüdyo kalitesi değil sadece kaliteli bir ses kaydı yapıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.