Şimdi Ara

kablosuz klavye ve mouse önerisi? yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kablosuz klavye almayı düşünüyorum elimde mouse var fakat uygun fiyatlı set bulursak ikisi biraradada alınabilir.
    bu arada elimdeki mose "logitech m310 ve vx nano" olmak üzere 2 adet vx nanoda klasik tıklama sorunu var ama sağ tuşta pek sorun olmuyor gerçi..

benim için önemli olan pil tüketimi az olmasıdır.
    oyun oynuıyorum her kişi gibi ama tutupta prof olarak arenalarda sponsorlukla kapışmıyorum.. genel olarak temel pc fonksiyonları diyelim bol bol yazarım yani klavye aktiftir. bu sebeple pillerin erken bitmemesi gerekir..
    görünüm olarak mk 710 hoşuma gtti ama birkaç yorumdan sonra soğudum çoğu kişi rezalet demiş .. kullanıpta önerebileceğiniz bir kablosuz klavye istiyorum açıkçası veya set..

ve son olarak örneğin pes oynarken çapraza gideriz klavyede aynı zamanda koşmaya basarız toplamda 3 tuş etti birde pas vermek istersek çoğu klavyeler bu tuşu algılamaz kitlenir 5 tl lik kablolu klavyemde böyle bir sorunum yok ama bazı klavyelerde var mümkünse bu çeşit bir takılma olmasa çok iyi olur.
    şimdi bazı arkadaşlar bütçe diyecek herhangi bir bütçem yok klavyeye bakıp bu fiuyata değer yada değmez deyip karar vereceğim.eğer burdan birşey bulamazsak gidip 60 tl ye mk330 alacağım.

önerilerinizi acilen bekliyorum

• vatanbilgisayardan logitech mk330 aldım giriş seviyesi için gayet yeterli. açma kapama tuşunun olması çok güzel klavye gerçekten görünüş itibarıylada çok hoşuma gittipes oynarken 3-4 tuşa basınca kitlenme olmuyor gerçekten iyi tavsiye ederim tabi daha profösyonel birşeyler istiyorsanız bilemem ama ben mk710 a da baktım teknik olarak daha iyi ama tuşları hiç hoşuma gitmedi bir ağırlığı yok malzeme kalitesiz gibi duruyordu.. okadar paraya değmez ben vatandan %30 indirimle aldım 61 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.