Şimdi Ara

KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET TAVSIYESI LÜTFEN!? (BU ODADA İŞ GÖRÜR BİŞEY OLSUN :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özensiz bir çizimle odayı göstereyim biraz.Önceden ucuz bir set aldım ve kullanamadım çünkü çekmedi.Pc kasası siyah renkli olan.Koltuk ile duvar arasında kalıyor.Benim aradığım kırmızı koltukta bile kullanabileceğim tarzda ve pil ömrü ekonomik olan bir set.150 ytl ye kadar gözden çıkardım. Pc kasası ve kırmızı koltuk arası standart bir çekyat mesafesi.muhtemelen 2 m den biraz fazla.GEnelde mavi koltuktan kullanıcam.Tavsiyeleriniz nelerdir?
     KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET TAVSIYESI LÜTFEN!? (BU ODADA İŞ GÖRÜR  BİŞEY OLSUN :) )

• hmm gerçektende güzel bişeye benziyor.aklımda olsun bu.başka tavsiyeler varmı ?
  • http://www.hepsiburada.com/trust-wireless-optical-media-player-deskset-turkce-ds-3700r-15654/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd3895

bu linkteki seti bugün aldım linkteki fiyat yüksek ürünü inceleyebilesiniz diye verdim linki ben mediamarkttan 39 ytl ye aldım kampanya var oldukça kaliteli açıkçası trust beni şaşırttı gerçekten çok iyi bir set, frekans 2.4 ghz bu da yaklaşık 8-10 m çalışma mesafesi sağlıyor. mouse 1600 dpi ve 8 tuşlu. normalde sadece mouse yi 39 liraya satıyorlar kampanya olduğu için set için süper ötesi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 4 Şubat 2009; 21:35:54 >

• türkiyede varmi bilmiyorum ama cherry diye bir marka var alman mali. 23 euro( tl olarak fiyat pahali gelebilir belki (:) 10 metreden cekiyor ne skeilde olursa olsun hemde. Kullanip memnun kalmayan yok bulabilirseniz alin hic düsünmeden bosuna paranizi vermeyin sadece markaya linki burda :
    http://www.cherry.de/deutsch/produkte/wireless_desktops_eVolution_SIRIUS_XT_Wireless_MultiMedia_Desktop.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 8 Şubat 2009; 16:46:05 >
  • güzel bir sete benziyor ama garantisiz ürün almak istemiyorum.Tşk ederim tavsiyen için
    Fiyat olarak mx3200 için 170 vermeyi gözden çıkarmış durumdayım.Duvar arkasından bile çekiyor dedi kullanan arkadaş.120tl var 3 güne tamamlarım eksik kalanı. Tavsiyelere devam.
  • bencde mx3200 all ben kullanıyom kaliteli bişey ve sağlam benim eziyetlerime ses çıkarmadan sapasağlam duruyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gold dan 155 ytl ye şiparişimi verdim.160 a falan mal olmuş olur. Bakalım yarın gelir hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.