Şimdi Ara

Kablosuz Klavye Hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta Kipa'dan Everest marka kablosuz klavye mouse seti aldım fiyatı 30 lira cıvarıydı ilk başlarda bir sorun yoktu fakat ctrl shift windows alt tuşlarından biri arada bir basılıymış gibi davranıyor örneğin sadece L tuşuna basınca kilit ekranı geliyor veya ctrl basılıymış gibi simgeleri çoklu seçiyor vs bu sorunun yazılımsal olacağını düşünüyorum çünkü ekran klavyesini açıp rastgele tuşlara basınca düzeliyor bu durum 2-3 saatte bir oluyor bazen bir gün hiç olmadığı da oluyor ayrıca bir sorunum daha var yine arada sırada tuşlarda çok büyük gecikmeler oluyor bazen yarım saniyeyi buluyor ve yazı yazmayı neredeyse imkansız hale getiriyor bu sorun ise 1-2 dk sonra kendiliğinden geçiyor sorun neden kaynaklı olabilir
    Şimdiden teşekkür ediyorum herkese hayırlı ramazanlar

• kardeşim ilk önce 30 liraya aldığın setten çok bir hayır gelmez bende bu paraya microsoft set almıştım dandikti.mouse oyunlarda donmalar yapıyordu vs.. markalar önemsiz kablosuzda pahalı olan makbul malesef. bence driverdan kaynaklı değil . ama siz genede varsa sitesinden güncel driverini bulup yükleyin... yani ben sadece kablosuz mouse a 70 lira verdim şuan.ama çok rahat 3 yıl pil ömrü + 5 tuş + donma vs yok.. ne kadar ekmek o kadar köfte. unutmadan bu işlerde logitechten şaşmayacaksın. senden kaynaklanmayan her türlü problemde ürünün 1e1 iadesini max 2 günde alırsın kapına getirirler.

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kardeşim ilk önce 30 liraya aldığın setten çok bir hayır gelmez bende bu paraya microsoft set almıştım dandikti.mouse oyunlarda donmalar yapıyordu vs.. markalar önemsiz kablosuzda pahalı olan makbul malesef. bence driverdan kaynaklı değil . ama siz genede varsa sitesinden güncel driverini bulup yükleyin... yani ben sadece kablosuz mouse a 70 lira verdim şuan.ama çok rahat 3 yıl pil ömrü + 5 tuş + donma vs yok.. ne kadar ekmek o kadar köfte. unutmadan bu işlerde logitechten şaşmayacaksın. senden kaynaklanmayan her türlü problemde ürünün 1e1 iadesini max 2 günde alırsın kapına getirirler.

Haklısın dostum bende zaten bunu idareten almıştım o zaman hiç uğraşmayayım adam gibi bir set alayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GodFather da mouse ile ilgili soru
    20 yıl önce açıldı
    Sınırlı adsl hakkında bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.