Şimdi Ara

Kablosuz interneti yaymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimin karşısında bi akrabamın dükkanı var dükkanın internetine balkondan wifi ile bağlanıyorum fakat evin içinden çekmiyor.
    Gelen bu kablosuz interneti kablosuz olarak yaymayı hangi cihazla halledebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Fiyati biraz pahalı geldi açıkçası fazla para vermek istemiyorum daha ucuz fiyatli cihazlar yok mudur bu işlem için

• kblysvk kullanıcısına yanıt
    fiyat düştükçe çekim kalitesi düşer. 7210 da 12dbi panel anten mevcut. bu cihaz seviyesindeki ürünlerin fiyatları genelde bu şekildedir.
    sizin kullanacağınız cihaz tekrarlayıcı(repeater) modda çalışabilecek bir access point.
    ev için olan modeller de tercih edebilirisiniz ama çekim kalitesi düşük olacaktır diye tahmin ediyorum. genelde 5dbi antene sahip oluyorlar. araya duvarlar falan da girince sizi tatmin edecek şekilde internet hızına ulaşabileceğini düşünmüyorum. çekim kalitesi düştükçe internet hızınız da buna bağlı olarak düşer. dükkanda da zaten ev için tasarlanmış düşük sinyal yayan bir modem vardır. o yüzden iyi sinyal alabilmek için sizin kullanacağınız cihazın bir tık daha iyi çekim kalitesine sahip olması gerekiyor.
    ev için örneğin;http://urun.n11.com/access-point-router/edimax-br-6228-v3-n300-cok-fonksiyonlu-routerapmenzil-gen-P102540312

benim tavsiyem 7210n benzeri(7210n alın demiyorum araştırın fiyatı uygun olanı alın) dış cephe access point alıp , dükkanı görecek şekilde balkona sabitlemeniz.

ürün tavsiye etmiyorum. çünkü denemeden özelliklerine bakarak bir ürün iyi veya kötü diyemiyorsunuz(çok fazla ürün kullanmadığım için de şunu kullandım çok iyi de diyemiyorum). bir bütün işi bu. bazısının yazılımı çok iyi oluyor ama fiziksel donanımı kötü çıkıyor. bazısının da yazılımı berbat(kopmalar vb.), donanımı gayet iyi fakat yazılımdan dolayı stabil kullanamıyorsunuz.

sonuç olarak alacağınız ürün tekrarlayıcı modda çalışabilen access point. araştırın,ürün yorumlarını falan okuyun,karşılaştırın ve kararı siz verin.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 31 Temmuz 2016; 18:52:49 >

• 5210 da senin işini görür. Fiyat olarak daha makuldür.
  • Biliyorum fiyat düşünce çekim kalitesinin düştğünü de bağlandığım ağdan iyi bir sinyal alamıyorum yanına gitsem de çok hızlı bir internet değil 4-5 mbps alsam yeter bunu göz önüne alırsak bu cihaza 200 verirsem çok vermiş olmazmıyım daha daha düşük bi fiyata halledemezmiyim bu işi? Edimax ın repeater ı vardı 70 tlydi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7210 yada 5210 senin işini görür. İkinci el olarakda alabilirsin. Forumda satan arkadaşlar vardı. Bi araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kblysvk kullanıcısına yanıt
    Airties 4443 al

• soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Balkona 3 lü priz çekip , aşağı sallandırırsan belki iş görür.
  • http://urun.n11.com/access-point-router/tp-link-tl-wa854re-wi-fi-300mbps-menzilgenisletici-P113202174

Şu ürünü de inceleyin hocam daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz araştırırsanız. İkinci el de olur. TP-Link kalitelidir. Bu ürünü çok yerde tavsiye edilenlerde okudum.
  • Ventriküler Fibrilasyon kullanıcısına yanıt
    Bu cihazi 3lü prize taksak sinyal kalitesi düşer mi

• Gereken akımı alıyorsa üçlü beşli farketmez diye düşünüyorum neticede elektrik cihazı çalıştırmak için gerekli başka bir işlevi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ventriküler Fibrilasyon kullanıcısına yanıt
    hocam bu ürün nasıldır.fikir verebilir misiniz. ev içinde kullanılacak.

https://www.webdenal.com/tp-link-tl-wa854re_691962.html?ref=akakce&ref2=113&v=1.81.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcierhan

hocam bu ürün nasıldır.fikir verebilir misiniz. ev içinde kullanılacak.

https://www.webdenal.com/tp-link-tl-wa854re_691962.html?ref=akakce&ref2=113&v=1.81.8

Fiyat uygunmuş hocam. Ürünü birebir kullanmadım ama tp link kaliteli bir markadır ve bu ürünü de bir cok konuda tavsiye edilirken gördüm. Kurulumu ve kullanımı basit. Güçlü ve iseyarar oldugu söyleniyor.

• lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    arkadaş ile aynı durumdayım
    karşıda olan interneti almak için tplink cpe210---510---220---520 gibi ürünlerden 1 adet mi almak gerekiyor yoksa 2 adet mi
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    tamamen mesafeye bağlı. mesafe uzaksa iki adet almalısınız. karşılıklı birbirini görecek şekilde konumlandırmalısınız. arada bina olmayacak. birisi alıcı olacak birisi verici. bütçeniz fazla ise ubiquiti ürünlerine de bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.