Şimdi Ara

Kablosuz fare'nin pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    İnca marka kablosuz fare'm var. Pili 3 ay gitmeden zayıflamaya ve dolayısıyla takılmaya başlıyor.Bu kablosuz fare'lerin pil ömürleri ne kadardır. Marka'dan marka'ya çok değişir mi? Bazı arkadaşlar,kendilerinin pil değiştirdiklerini hatırlamadıklarını söylüyorlar.



  • marka marka model model degisir mouse bu mu aynısından bendede var
    http://www.bimeks.com.tr/urun/101686/inca-iwm-500gl-wireless-2-4ghz-mouse.aspx dedigin gibi pili cobuk bitiyor hele ben cok oyun oynuyorum hemen bitiyor
  • Linkini verdiğin inca'dan da var.Ama,o tam bir felaket.Sıfır pil koyduğumda bile takıntılı çalışıyor,aldığımdan beri hiç verimli olmadı.Ben de ıskartaya çıkardım. Şu an kullandığım ise bu ;

    http://www.sanalmarketim.com/urun/ecbeec1275ed7612d21e724d598b269b/INCA-IWM-200R-L-2.4GHZ-Wireless-Ergonomik-Nano-Alicili-Mouse-Lacivert

    Ama,dediğim gibi,bunun da pili 3 ay gitmiyor.Üstelik her gün de kullanmadığım halde.Hatta şu an gene teklemeye başladı.
    Arkadaşlarım'ın microsoft veya logitech'leri ise sorunsuzmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simeli -- 19 Haziran 2011; 13:52:56 >




  • microsoft u bilmiyorum ama özellikle logitect maroton gayet güzel 3 yıl pil ömrü varmıs
  • Söylediğin iyi oldu.Bundan sonra,microsoft olmazsa eğer,logi almak gerek demek ki... İmleç gene dondu.Herşeyden evvel şu pili bir kez daha değiştirelim bari :)) voltaj da 1.5 dan 0.87'ye düşmüş !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simeli -- 22 Haziran 2011; 23:47:12 >
  • benim microsoft kulanan arkadaslarım var bu onların görüsü microsoft ta klavye mouse konusunda genel olarak sıradan bir marka diyorlar
  • Bendede A4tech var Duracell pil takıyorum epey gidiyor 1,5 senedir pc aldım 3 defa değiştirdim...
  • arkadasım kablosuz mouse da sorun yasamak istemiyorsan,logitech ya da microsoft tan şaşmayacaksın.ben bu ürünü 8 ay önce satın aldım içinde verdikleri alkalin pil hala bitmedi.


    http://www.dijitallife.com/index.php?do=catalog/product&pid=47450
  • bende inca kullandım ayrıca microsoft'ta kullandım..inca berbat.. 1 ay ancak gidiyor.microsoft 4-6 ay gidiyor ama en iyisi logitec. piyasada olan logitec . . mouselar en az sene gidiyor..yeni modellerinde 3 sene giden pil ömrü var.
  • merhaba arkadaşlar,
    kullandığım microsoftun pili adeta yemesinden sıkıldım. eskiden duracell alıyordum hiç yoktan 1-2 ay gidiyordu. gecen başka marka aldım 2 hafatda bitti. logitech kullanmıstım, o cok gidiyordu. ama modeli neydi hatırlamıyorum. cok özelliği olmayan (oyun oynamıcam) orta fiyatta bi logitech söylermisiniz. pil almaya cıkmaktansa hemen teknosaya gidip alcam.
  • inca pişmanlıktır. almaz olaydım eski microsoftun usb takılan para kayboldu diye almıştım. pil canavarı çıktı. az kaldı gidip kablolu almama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HackAv

    Bendede A4tech var Duracell pil takıyorum epey gidiyor 1,5 senedir pc aldım 3 defa değiştirdim...

    Imzamdaki model var bende. 4 gün bile gitmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Microsoft Wireless Mobile 1000 Kırmızı Mouse (2CF-00052) mouse vardı tam 5 sene kullandım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tek Alkali büyük pille 3-6 ay arası gidiyordu. Sol tuşu bozuldu. Tıklıyorum ama işlem yapmıyor. Bozuldu. Tamiri mümkün mü? bilmiyorum.

    AVEC M/N AV-462 modelini aldım. 2 tane alkali Duracell küçük pil aldım. 2 haftada pili bitti. Lazer ışık yanıyor ama ekranda imleci algılayacak kadar pil gücü yok. Şim yeni kaliteli ve pil ömrü uzun kablosuz mouse almayı düşünüyoruum. Hangi marka ve model önerirsiniz.
  • Kablosuz mouse ta Logitech markanın üst segment ürünlerini tercih ederseniz ne zaman pil koyduğunuzu bile unutursunuz o kadar uzun süre gidiyor.. M325 Ve üstünü alıp gönül rahatlığıyla uzun seneler uzun pil süreleriyle kullanmanız mümkündür.Ben m705 kullanıyorum bu modeli gözü kapalı alın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musamusamusa1

    Kablosuz mouse ta Logitech markanın üst segment ürünlerini tercih ederseniz ne zaman pil koyduğunuzu bile unutursunuz o kadar uzun süre gidiyor.. M325 Ve üstünü alıp gönül rahatlığıyla uzun seneler uzun pil süreleriyle kullanmanız mümkündür.Ben m705 kullanıyorum bu modeli gözü kapalı alın derim.

    Çift tıklama ya da yüzeyi algılamama sorunları var mı hocam?
  • Logitech M705 mause 3 yıl pil ömrü veriyor,tavsiye olunur. Performansı çok iyi .Kullanışlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.