Şimdi Ara

Kablosuz fare ile sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben laptop alırken bir tanede kablosuz fare aldım hiç sorun olmadı en başta ama yaklaşık olarak son 6 aydır farem çok gidiyor yani tanınamıyor ve ya aniden kesiliyor. Önceden çıkarıp takınca düzeliyordu fakat bugünden beri kesildiği zaman geri gelmiyor. ComboFix çalıştırıyorum kapıyorum açıyorum düzeliyor ama her sorun yaşadığımda kapamak açmak ve ya combofixi 15 dk beklemek çok saçma bu nedenle yardım istiyorum.

Not : Fare Logitech M125 - Bilgisayar HP Probook 4530s
    PC ye Recovery attım yine aynı sorun oluştu

Orijinalden alıntı: code7

pil degistirmeyi denedinmi?

Gerçekten o kadarda bilgisiz değilim.

Orijinalden alıntı: gurhan59

quote:

Orijinalden alıntı: code7

pil degistirmeyi denedinmi?

Gerçekten o kadarda bilgisiz değilim.

sana bilgisizsin demedim ...her pil mouseyi stabil calistirmaz..duracell in alkaline pillerini kullan...forumda pil yuzunden sorun yasayan ama sorunun pil oldugunu buraya konu actiktan sonra ogrenen bir suru uye var...
  • Öyle olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın ama pillerim iyi olanlarından yani Duracell yada GP Ultra kullanıyorum. Bu sorun Pc den kaynaklı diye düşündüm ama başka bir USB aygıtını daha hızlı tanıyor bağlantısı kesilmiyor. @code7 @azt06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhan59 -- 1 Ocak 2014; 9:29:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Ayni sorun bendede var cikarip takmakla olmuyor,pil degistirince yine ayni oluyor.Bu sorun fareden kaynaklaniyor isteyince calisiyor isteyince calismiyor , suan benimkinin keyfi yerinde

Benimkininde tam oyunun ortasında keyfi kaçıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhan59 -- 1 Ocak 2014; 11:13:39 >

Öyle olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın ama pillerim iyi olanlarından yani Duracell yada GP Ultra kullanıyorum. Bu sorun Pc den kaynaklı diye düşündüm ama başka bir USB aygıtını daha hızlı tanıyor bağlantısı kesilmiyor. @code7 @azt06

Ozaman sorun mouse da yani daha once kullandigim kablosuz manuel mouse mi hatirlatti bana manuel dememdeki kasit hem mause altinda hemde alici usbsinde birer adet dugme bulunuyor ikisinede basip eslestirme yapiyosunuz gercekten sıkınti yaratiyor eger dedigim gibiyse farkli bir mouse almanin zamani gelmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: azt06

quote:

Öyle olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın ama pillerim iyi olanlarından yani Duracell yada GP Ultra kullanıyorum. Bu sorun Pc den kaynaklı diye düşündüm ama başka bir USB aygıtını daha hızlı tanıyor bağlantısı kesilmiyor. @code7 @azt06

Ozaman sorun mouse da yani daha once kullandigim kablosuz manuel mouse mi hatirlatti bana manuel dememdeki kasit hem mause altinda hemde alici usbsinde birer adet dugme bulunuyor ikisinede basip eslestirme yapiyosunuz gercekten sıkınti yaratiyor eger dedigim gibiyse farkli bir mouse almanin zamani gelmistir

bende sadece farede düğme var bu aralar pek kesilmiyor kendine geldi ama bir kesilince bir kaç gün kafayı yedirtiyor

• Driver güncellemeyi denediniz mi acaba?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.