Şimdi Ara

Kablosuz Ev Sinema ve Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ev sinema sistemimim değiştirmek istiyorum.ancak şunu merak ediyorum.nextin dvd playerı var.memnunum ve 5.1 desteği var.şu anda kablo karmaşasından sebep kablosuz bir ses sistemi istiyorum.acaba kablosuz sistemlerde ses kalitesinde bir problem oluşuyormu?ayrıca ses konusunda dvd playerımı değiştirmem gerekiyor mu?

• birde sanırım bu sistemlerin tutulmamasının bir nedeni hoparlörlerin pille çalışması.doğrumudur acaba?
  • kablosuz ses sistemlerinde sanmaki ortadaki tüm kablolar ortadan kalkıyor sadece arka kolonlara giden kablolardan kurtuluyosun ön kolonlar center yine kablolu arka kolonlarıda arkada duvarda bi priz olması lazım oraya takıyosun pilli değil yani arkadaşım ondan fazla tutulmuyor yoksa sürekli pil değiştirmeyle uğraşılmaz
  • ön takımı biliyorum kablolu.istediğim salonun ortasından bir kablo geçmemesi.ancak eğer verim alınmayacak bir sistemse tabiki farklı birşeyler bakacağım.
  • logitech z5450 ye baktın mı?? hatta bir arkadaş 2. elini satıyordu 530 a...
  • abicim bence en iyisi kablosuz hem kablo derdide yok ayrıca sesdede hiç bir fark olmuyormuş tercihim kablosusz bende 4+2 var kendi yaptığım kablodan oda kapancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimdoga -- 20 Şubat 2009; 22:08:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.