Şimdi Ara

Kablosuz Cihazlarda Frekans Karışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var da

Ben creative soundblaster Tactic 3d omega wireless kulaklık ve Razer naga epic Mmo gaming mouse almayı düşünüyordum ama bişey dikkatimi çekti. İki ürününde özelliklerinde kablosuz oldukları yazıyor ve ikiside vericileriyle 2.4 Ghz frekans ile bağlantı kuruyor ki bu da sinyallerin karışabileceğini aklıma getirdi gerçi mouse kabloyla kullanılabiliyor ama. Sizce gerçekten böyle bisey olabilirmi :)

Orijinalden alıntı: Blacktail

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var da

Ben creative soundblaster Tactic 3d omega wireless kulaklık ve Razer naga epic Mmo gaming mouse almayı düşünüyordum ama bişey dikkatimi çekti. İki ürününde özelliklerinde kablosuz oldukları yazıyor ve ikiside vericileriyle 2.4 Ghz frekans ile bağlantı kuruyor ki bu da sinyallerin karışabileceğini aklıma getirdi gerçi mouse kabloyla kullanılabiliyor ama. Sizce gerçekten böyle bisey olabilirmi :)

bence olur umarım olmaz ama bende buna yakın bişeyle karşılaşmıştım vınn ve kablosuz klavye mouse setim arasında gerçekten berbattı bilgin olsun

Mesala koltuktan kulaklıkla film izlerken mouse ile de kontrol edemezmiyim
    İkisini de kablosuz kullanmanın bir yolu yokmu arkadaşlar, teşekkürler
  • Arkadaşlar ordamıyız acaba

Orijinalden alıntı: Blacktail

Arkadaşlar ordamıyız acaba

Belki yazıklarımın sana pek yararı olmayabilir aradan bir kaç ay geçmiş , ancak şöyle söyliyeyim aynı odada 3 kablosuz wireless mouse + 1 kablosuz farklı klavye ve bir kablosuz wireless kulaklık kullanıyorum bir sorun yok.

KABLOSUZ AĞ KANALINI 2 YAP

Genelde 11'dedir.

11 den 2 ye gecmek PERFORMANS DÜŞÜRMEZ. FREKANS KARIŞMAMASI İÇİN FARKLI KANAL GEREKLİDİR.
    RADYO FREKANSLARI GİBİ DÜŞÜNÜN. ÖRN. 96.00 - BU FREKANS 9 ADET KANALA AYRILIR 96.1 96.2 96.3 - vs vs.

BENDEN ÖRNEKLER;

Evde bulunan MODEM'in üzerindeki Wİ-Fİ aracılığıyla VERİ AKTARIMI yapılırken klavye mouse seti ile aynı kanaldan işlev yaptıgı için FPS oyunlar oynanmıyordu. (farede gecikmeler takılmalar vardı)

KLAVYE MOUSE - KANALI ayarlanamadığı için MODEMin KANALını değiştirdim. / 2 yaptım.

Şuanda hiç takılma yok diyebilirim. arada oluyor - Apartmandaki arkadaşların modemleri sağolsun =)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.