AirTies 5440 modemden 4 kişi internete bağlanıyoruz. Benim bilgisayarım üzerinden bir dosyayı paylaşıma açtım ve izinlerden everyone seçili. Etki alanı hepsi aynı, "Ağ ve Paylaşım Merkezinde" Dosya paylaşımı açık. Ayrıca belirmek isterim ki ağ da dosya gözüküyor ama dosyaya girilmek istenilince dosyaya erişilemiyor, izin için ağ yöneticinize başvurun yazıyor. Ne yapabilirim?
AirTies 5440 modemden 4 kişi internete bağlanıyoruz. Benim bilgisayarım üzerinden bir dosyayı paylaşıma açtım ve izinlerden everyone seçili. Etki alanı hepsi aynı, "Ağ ve Paylaşım Merkezinde" Dosya paylaşımı açık. Ayrıca belirmek isterim ki ağ da dosya gözüküyor ama dosyaya girilmek istenilince dosyaya erişilemiyor, izin için ağ yöneticinize başvurun yazıyor. Ne yapabilirim?
Vista Home Premium SP2
slm. ya zaten bu vista yokmu kanser ediyor ağda adamı. bütün makinaların aynı ağ grubunda olduğundan emin olun. ev grubu seçmeyin şifre ıvır zıvır hikayesi var iş grubu seçin.
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit slm. ya zaten bu vista yokmu kanser ediyor ağda adamı. bütün makinaların aynı ağ grubunda olduğundan emin olun. ev grubu seçmeyin şifre ıvır zıvır hikayesi var iş grubu seçin.
Hepsini denedim ama olmadı yani istediğim dosyayı paylaşamadım ama yeni farketim ağda bilgisayarımın adı altında "Ortak / Public" (C:\Users\Public / \\ASUS-PC\Public) dosyası içine ekleyerek paylaşabiliyorum. Teşekkürler...