arkadaşlar sınırlıdan sınırsız internete geçtim ve ttnetin verdiği huaweı modemden aldım fakat ilk günlerde normal laptop ve telefondan girerken giriyodu ama son günlerde normal masaüstünden giriyor laproptan bağlanmayı denediğimde bağlandı yazıyor üstte sınırlı erişim diyor ve internete girmiyor tuttum bidaha yeniden yükledim bu seferde ağları bulan yerde modem ismi çarpı olarak gösteriyo lütfen yardım edinya delirmek üzereyim
Ağ Güvenlik Türünü WEP Olarak Yapın Ve Şifre,Id Değiştirin Örnek Olarak ID:ttnetsınırsız Şifre:1234567890 Yaptığında Sorunun Düzelecektir Eğer Tekrarlanırsa Güvelnik Türünü Wap-Wep Yapın.
quote:
Orijinalden alıntı: ugura44
Ağ Güvenlik Türünü WEP Olarak Yapın Ve Şifre,Id Değiştirin Örnek Olarak ID:ttnetsınırsız Şifre:1234567890 Yaptığında Sorunun Düzelecektir Eğer Tekrarlanırsa Güvelnik Türünü Wap-Wep Yapın.
kardeş yaptım ama olmadı laptoptan girmeyi denediğimde windows ..... bağlantısını yapamadı diyor
Modem Marka Model Nedir ?
İp çakışması soruna neden oluyor olabilir. Ağ ve paylaşım merkezinden, "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" kısmına gir, kullandığın ağa sağ tıkla özellikler de açılan yerde tcp/ip v4 e sağ tıkla özellikler de açılan pencerede ip ve dns adreslerini otomatik almayı seç. Bunu iki bilgisayarda da yap. Eğer iki bilgisayarda da bu ayarlar zaten böyleyse manuel olarak iki bilgisayarada farklı ipler atamayı dene. Son olarak modem arayüzüne gir "Nat" etkin değilse etkinleştir.