ARKADAŞLAR bende tp link 5210g ap var birde ttnetın verdiği air rt-206 var ve modemın verdiği kablosuz sinyali alıp dağıtmak istiyorum komşuların girmesi için ne yaptıysam olmadı konuyla bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ??? acill
hocam sadece reapeter modunda wep şifrelemeiyi dağıtır cihaz ona göre. eğer şifreleme wpa ise işini görmez. 830re alırsan tam işine göre. kablosuzu alır ve güçlendirerek dağıtır.
osmanselcukdemircanO
kullanıcısına yanıt
Değerli Müşterimiz ;
İlk aşamada yapmanız gereken Airties modeminizin Şifreleme türünü WEB şifreleme türüne çevirmek olucaktır. Bu aşamada yapılması gereken Airties şifreleme türü Web yapıldıktan sonra Tp-Link TL-WA5210G Dış ortam access pointinin arayüzüne girip Wireless bölümü altındaki Wireless Mode bölümünden Universal repeater seçip survey bölümüne basıp kablosuz ağ bağlantıları geldikten sonra airties seçip mac adresi geldikten sonra kaydederek. İşlemimize ip ayarlarını yapılandırarak devam edebilir. Örn: Ana Modeminizin ip adresi 192.168.2.1 ise tp-link cihazınızın ip adresini 192.168.2.254 olmalıdır. Yani aynı ip bloğunda olmalıdır.
İyi günler dileriz. Saygılarımızla
tamam unıversal repater yapıyorum.wep te tamam modem 192.168.1.1 tp link 192.168.1.254 ayarlı.şunu merak ediyorum Tp link te wireless ssıd ismi girmeme gerek var mı ve gateway olarak modemın ap sini mi yazacağım
osmanselcukdemircanO
kullanıcısına yanıt
soru bana degil ama bildigim universal repatere modemin ip sini yazacaksınız.
TP-LINK TURKIYE
Bende air5341 + 1043 ve 901 den olusan ufak bir ag var yalnız benim sifreleme wpa , web sifrelemede performans farkı olurmu?
osmanselcukdemircanO
kullanıcısına yanıt
Değerli Müşterimiz;
TL-WA5210G Üniversal Repeater modda SSID girmenize gerek kalmaz. Ana merkez modeminizin ismini alır.
Bir türlü sıkıntıyı çözemedim ya hersyi olması gerektiği gbi yapıyorum modemde dhcp ayarlı tplinkde disable yayaın veriyo bağlanınca ip çakışması diyor...