Şimdi Ara

Kablosuz ağ ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 ev arasında desktop (masaüstü) bilgisayarla kablosuz kurmak istiyorum. Evlerin arası 70-80 m. kadar. Sorunsuz bir ağ kurabilmek için ne önerirsiniz? Biz bunu ADSL için kullanacağız. Kablosuz adsl cihazlarından hangisini önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• evler birbirini direk görüyorsa tekyönlü wirelesslar var bunlar ethernet kartları gibi onları binanın dışından birbirinizi görecek şekilde yerleştirirseniz sorunsuz birşekilde bağlanırsınız!!!
    ancak piyasadaki wireless routerlar olsun modemler olsun her nekadar uzaktan bağlanılıyor dense de bu günümüz artlarında farkedilmeyen başka frekans ve etkilerden dolayı oldukça azaıyor ve yetersiz kalıyor.
    tavsiyem tek yönlü wifi antenleri!!!
  • o kadar mesafeye bu ağı kurman oldukça zor.günümüz wireless modemleri 2 duvar gördümü sinyali sıfıra düşüyor...mesafe 4-5 metre olsa da...70-80 metre de modemin varlığını bile görmez bağlanacak bilgisayar... benim de önerim teknick in dediği gibi tek yönlü wifi anten...umarım çözersin.kolay gelsin....
  • Tek yönlü Wi-Fi anten hakkında bilgim yok ama, ben kablo kullanmanı tavsiye ederim.
    birkaç portlu adsl modem ve kablo ile işi bitirirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zihnigonen

Arkadaşlar, 2 ev arasında desktop (masaüstü) bilgisayarla kablosuz ağ kurmak istiyorum. Evlerin arası 70-80 m. kadar. Sorunsuz bir ağ kurabilmek için ne önerirsiniz? Biz bunu ADSL için kullanacağız. Kablosuz adsl cihazlarından hangisini önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım bu mesafede bir wireless ağ çok rahatlıkla kurabilirsin ben birçok yere kurdum ve hiç sorun çıkmaz. önemli olan şey kullanacağın ürünler. bu sistemde eğer binalar arasında herhangibir engel yoksa iki adet ap300 ile işini görebilirsin. veya 14 dpi civarlarında bi antel ile yine işini görebilirsin ve hiç sorun çıkmaz. anten 150 dolar civarlarında.

• AİRTİES Superr 100 Metreye Kadar Is Goruyor.. ßen Onu Kullanıom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.