Şimdi Ara

kablosuz ağ kablosuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaşlar yukardaki resimde umarım açıklayıcı olmuşumdur. ama birkez daha anlatayım wireless modemim var. bilgisayarlarımda da wireless kartlar mevcut. şimdi biz çok güzel internete bağlanıyoruz ama kablosuz ağ kurmayı başaramadık. eğer açık olarak anlatırsanız sevinrim. ayrıca daha sonra böyle sorun yaşayan insanlara da bir yol gösterici olsun.(malum devir kablosuzluk devri)

• internete girmek için temel kural ağı görmektir yada ağ'da bulunmaktır
    çalışma gruplarınızı aynı yapın (bilgisayarım - özellik - pc adı - çalışma gurubu)
    sonra ağ bağlantılarından \\pcAdı şeklinde diğer pc'lere bağlanmanız mümkün (bi klasörü paylaşıma açın)
  • çok teşekkürler adını yazmaya gerek bile kalmadı otomatik olarak gördü. artık evimde veriler havada uçuyor. bilgisayarıma indirdiğim dizileri salondaki tv ye bağlı laptopta izliyoruz. hemde arada kablo karmaşası olmadan
  • ben beceremedim benim 2 tane wiriless li note book um var ama yapamıyorum. interneti yaptımda kablosuz ağı yapamadım daha detaylı anlatabilirmisiniz???

Orjinalden alıntı: ıcestar

ben beceremedim benim 2 tane wiriless li note book um var ama yapamıyorum. interneti yaptımda kablosuz ağı yapamadım daha detaylı anlatabilirmisiniz???

dostum aslında burda arkadaş güzel açıklamış takip et misal 2 bilgisayra da abuzittin die insanlar tarafından tahmin edilemicek bi grup ismi ver sonra dosya paylaştır. yannız orda dosya paylaştırırkene dikkat edeceğin husus windowsun wizardını kullanma kendim yapılandırmak istiyorum de zaten iki bilgisayarıda ayarlayıp kapatıp açarsan ağ bağlantılarım kısmısında göreceksin paylaşılan dosyaları
  • tşk ler bi ara tekrar deniyeceğim.
    Daha Fazla Göster
  • saol ellerine sağlıkta resimden tam olarak yapılmıyorki beceremiyorum yine
    Yeni Boxster'ın gücü kalbinden gelir. Ortada konumlandırılmış altı silindirli boxer motor 2.7 litrelik silindir hacmi ile 6.400 dev/dak.'da 240 bg (176 kW) güç üretmektedir. 270 Nm olan azami torkunu 4.700 ile 6.000 dev/dak. arasında üretmektedir. 0'dan 100 km/s'ye sadece 6.2 saniyede ulaşmaktadır. Azami hızı 256 km/s'dir
  • cellmaster arkaadşımızın anlattığı şekilde yaptım oldu ayrıca kemall in aşağıda vermiş olduğu linkte gayet açıklayıcı nitelikte

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?lc=en&cc=us&docname=c00308446 linkinde iki bilgisayar arasında nasıl kablosuz ağ kurulacağı hakkında bir yazı var. (İngilizce)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.