Şimdi Ara

KABLOSUZ AG BAGDAŞTIRICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım; CASPER NİRVANA NB 15.6 Model A15A
    Sorunum şu ki;
    Bilgisayarımı yeniden başlattım ve mavi ekran içinde HARDDISC CRASHDUMP .. falan yazıyordu her yeni başlatışımda Hoşgeldiniz yazısı geldikten sonra tekrar o mavi ekran geliyor ve kendini yeniden başlatıyordu.
    Sonra bilgisayarı açmayı başardım masaüstüne ulaştım. Şimdi de sağ alt köşedeki ağ bağlantı yerinde kırmızı çarpı işareti var. Bağlı değil, bağlantı yok yazıyor. Hangi driveri yüklediysem beceremedim Aygıt yöneticisi > Diğer aygıtlar diyince Ağ denetleyicisinin başında sarı bi ünlem işareti var. Onuda güncellemeye çalıştım ama denediğimde;
    Bu aygııtın sürücüleri yüklenmemiş, üreticiside bilinmeyen yazıyor.
    Kısacası en sonunda AĞ BAĞDAŞTIRICISI BULUNAMADI sorununa ulaştım. VE HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM ŞUAN. Modeme direkt bağlantıda işe yaramadı yardım lütfen. @BrainDamaged

• - Wireless kartına göz attınız mı?
  • Wireles kartı derken ? Fn + F2 de yaptım olmadı.
    Bu arada ağ bağdaştırıcım ;
    Atheros AR8151 BUNU DA GÜNCELLEDİM FAKAT SORUN DEVAM EDİYOR..
  • İnternette ve forumda biraz araştırdım kayıt defterinden falan bahsediyor. Ben anlamadım
  • Sistem geri yüklemeyi denedin mi? Casper laptoplar sürekli mavi ekran verir. Sorun değil, takmana gerek yok. Benim laptop şimdiye kadar 10 kere falan vermiştir mavi ekran.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz ağ görünmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.