Şimdi Ara

Kablonet Upload Speed Tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kablonet kullanıyorum. Tarifem 50 ye 5. 250 gb download kotası var ve uploadda kota yok. Şimdi gelelim sıkıntıya. Twitchte yayın yapmaktayım ve bu upload problemi artık iyice darlamış durumda beni. kablonete geçtiğim ilk 7 ay 5mb upload hızı ile 3500 bitrate verebiliyordum ve bir problem yaşamıyordum. 7. aydan sonra saçma sapan bir şekilde 2000 bitrate üzerine çıktığım anda yayınlarım drop yemeye başlıyor takılıyor vs. eve en az 10 kere ekip çağırdım kabloları yenilettim adamlar çözemiyor. Dedim ki upload paketi alayım 10mb yapayım. Hız testinde 10mb upload çıkıyor ancak ben hala 2000 bitrate üzerinde yayın yapamıyorum. sıkıntıyı şöyle özetleyim sizlere

    Kablonet Upload Speed Tutarsızlığı Stabil olmayan bir upload oluyor. Ortalama hız 8-10 arası oluyor ancak anlık 100kb kadar düşüyor. bu sıkıntının sebebini bilen arkadaşlar var mıdır aranızda acaba?







  • Genel olarak zaten tarifedeki hıza hiçbir firma ulaşamıyor.Adamlar kendi şirketlerinde hız denemeleri yapıyor ama evlere o kadar hızlı gitmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.