Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahaha aynen valla, gözüm gönlüm açıldı. Bundan tam 4,5 yıl önce EDGE hızıyla bilgisayardan internete girmeye çalıştığımı bilirim, sonra 4 mbps oldu yıllarca öyle kaldı. Ama bu uydunet beni uçurdu yahu Darısı herkesin başına
  • hizmeti tekrar kullanmak istediğimde online işlemlerden yaptım ayarlamaları ne zaman gelir sizce nitro ?
  • uyguladığınız anda aktif olması lazım..olmadıysa mecbur mh arayın onlar aktif etsin.
  • matai M kullanıcısına yanıt
    şimdi lazımdı ya bunlarda bi işi tam yapamıyorlar siz online dan yaptınızmı ? yaptıysanız hemen geldimi
  • hayır hocam kısmetse gelecek ayın 7 de lazım olacak..nitro kullanan bir arkadaşın tecrübesini paylaştım.aynen söylediği şu:
    -servis ekle/nitro alıp kaydet yaptığınızda mevcut hizmetlerde görünüyorsa başarılıdır.olmuyorsa mh arayarak satın alacaksınız.
  • çok acildi ya oyunlar aldım indireceğim daha ilki yeni bitecek 10 saattir 11 gb ı zar zor indiriyorum lanet olasıca akk yüzünden
  • Online işlemler bende çalışmaya başladı. Tıkladıktan sonra nitro talebiniz alınmıştır şeklinde mesaj geldi ekrana. 5 dk sonra 100mbit almaya başladım.

Şu an sömürüyorum

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 23 Aralık 2014; 19:13:52 >

• bende bu servisten yararlanmayı düşünüyorum bir liste yapmam lazım öncelikle güzel olmuş böyle bir uygulama yapmaları.
  • 5saattir nitroluyum sózde. Normalde 25uzerinden en az 23goren hattım zar zor 60ı goruyor nitrolu... nitro yapar yapmaz bildirdim hala teknik eleman gelecek. 5saat ziyan oldu. hediye ederler mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta5 PC çıksın hiç acımam nitroyu alırım :D zaten oyun kim bilir kaç gb çıkacak, tüm kotayı dolduracağıma bir günlük hem hızlı indirip kotasız internetin tadına varırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

5saattir nitroluyum sózde. Normalde 25uzerinden en az 23goren hattım zar zor 60ı goruyor nitrolu... nitro yapar yapmaz bildirdim hala teknik eleman gelecek. 5saat ziyan oldu. hediye ederler mi sizce?

Kablo ile bağlanın wireless ise bence zayi olmasın :) ama 60da ii be hocam. Hrdiye falan sor çünlü taahhüt edilen hız artık servis sağlayıcılarda 'a kadar die geciyor. 100e kadar ama 50 ama 90 şebekeye göre değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

Vuhuuuuuu Bir diğer güzel servis ise Uyku yok olmuş. Aylık 10 liraya 00:00-09:00 arası yapılan downloadlar AKK'ye işlemiyormuş. Daha ne olsun süpersin Uydunet! Ama Youtube birden acayip şekilde yavaşladı. 1080p videolar takılarak ilerliyor baktığım zaman max. 3-4 mbit kullandığını görüyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 1 Ocak 2015; 23:31:16 >

• Geçtiğimiz günlderde online işlemlerden aktifleştirdim ve sorunsuz şekilde kullandım. Fakat anlık borç bölümüne bakınca güncel borcum 87.5TL olarak görünüyor, normalde 53+4=57TL olması gerekiyordu. Benzeri sorunla karşılaşan oldu mu?
  • müşteri hizmetlerini arayın gecikme faizi veya başka bir aboneliğiniz varmı gerekirse yatırdığınız faturaların resmini gönderin uydunete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion*tr

Geçtiğimiz günlderde online işlemlerden aktifleştirdim ve sorunsuz şekilde kullandım. Fakat anlık borç bölümüne bakınca güncel borcum 87.5TL olarak görünüyor, normalde 53+4=57TL olması gerekiyordu. Benzeri sorunla karşılaşan oldu mu?

Bende dün karşılaştım 40 TL olan borç 62 idi şimdi de 79 diyor herhalde sapitti .
  • Arkadaş millet günlük 100 mbit internet satın alıyor benim hattımı 10 dan 25 çıkaramadılar cuma akşamından beri
  • Uyku yok ile bu servis aynı anda alınabiliyor değil mi?

Bide su akk dolmus olanlarda uyku yok servisinde gece hız 3mb kalıyormus deneyen oldu mu?
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    uyku yok başlıgında arkadaşlar ısrarlar hızda düşme yok diyor ancak turksatta ısrarla hızınız düşer diyor ....bir süre böle düşmeden devam ettirecekler anladigim kadariyla ..hat hızınız neyse gece gene o hızla bir kaç ay devam edebileceksiniz..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Sağol mesaj için. Yani anladığım kadarıyla su anda kullanan arkadaşlardan hız dusmuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta 1 günlüğüne doğum günü hediyesi olarak verdiler sözde 100 m bit sınırsız 1 gün boyunca ama alabildiğim maksimum hız 18 mbit oldu . zaten torrent vs... uğraşmam , filmi sitesinden izlerim , AKK 3 mbit ama 1080p filme bile yetiyor o yüzden çok yüksek hız kota vs... lazım değil bana , ama indirme yapanlara çok iyi lakin 100 mbit hızı alabilecekmisiniz çok büyük soru işareti , bizde olmadı mesela .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.