Şimdi Ara

Kablonet Sinyal Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Frequency 537000000 Hz Locked

Signal to Noise Ratio 25 dB

Power Level 19 dBmV

Upstream

Channel ID 5

Frequency 33008000 Hz Ranged

Symbol Rate 2.560 Msym/s

Power Level 35 dBmV

• arkadaslar bunlar benim deerlerim..bi haftadir felan sorun var da ben fazla anlamiyorum sunlarin en ideal degerleri kac olmali acaba bilen acil yazabilir mi? internetim 512k
  • ideal SNR değeri 25 nin üzerinde olmalı sizde tam 25 sınırda..
    ideal power down leve(rx)l değeri -15 +15 arasında normal sizde 19..bu modeminizin online olmasında sorun yaratabilir.
    ideal power up level(tx) değeri 58 in altında olmalı sizde 35 çok orta ve iyi bir değer.

benim tavsiye turksat ı arayıp teknik ekip yönlendirilmesini istemeniz. power down değerinizin ve down SNR değerinizin yeniden ayarlanması gerekli.

saygılar
  • SNR değeri için ideal olan 30'un üzeridir.25 ise kritik sınırdır,sizinki tam kritik sınırda.Downstream de arkadaşın dediği gibi yüksek,daha da yüksek olması modemi bile bozabilir.Müşteri hizmetlerini arayın,şebekeden bile sinyal ayarlaması yapılabiliyor,gerekli ayarın yapılmasını isteyin.

Orjinalden alıntı: GobliN

benim değerlerime de bakar mısınıız dediğiniz oranlara bakılırsa çok kötü gibi

aksine sizin değerleriniz gayet normal. power down değeri "0" a ne kadar yakın olursa o kadar iyi çalışır..up değeri 43.5 oda normal bir sorun yok bağlantınızda.

Internetimde hic sorun yok Son surat kullanabiliyorum
    7 yıl önce açıldı
    Hat değerleri sinyal gücü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

Benim power down değerim 28.5 dBmW. Bu sorun yaratır mı? b,r de bunu nasıl duzelttiririm? Normali kac?

Internetimde hic sorun yok Son surat kullanabiliyorum

28.5 power down değeri ile bağlanabilmeniz bilr enteresen gerçekten.normal seviyeleri ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini yukarıda yazmıştım..

saygılar

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

benim değerlerime de bakar mısınıız dediğiniz oranlara bakılırsa çok kötü gibi

aksine sizin değerleriniz gayet normal. power down değeri "0" a ne kadar yakın olursa o kadar iyi çalışır..up değeri 43.5 oda normal bir sorun yok bağlantınızda.

teşekkür ederim

• quote:

28.5 power down değeri ile bağlanabilmeniz bilr enteresen gerçekten.normal seviyeleri ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini yukarıda yazmıştım..

saygılar

MaedHros yardımın icin sağol

turksat ile gorustum, once baglantımdaki problem bittiginde tekrar aramamı soylediler. Şebekeden kaynaklanan bi sinyal bozuklugu varmış, o geçsin sonra power down değeri ile ilgili bireysel arıza kaydınızı alalım dediler. Bugun sinyal seviyesi icin aradım. Calısan adam ısrarla kayıt almamak istedi. 28.5 değerinin baglantıda sorun yoksa onemli olmadıgını soyledi. Ben de ısrarla duzeltilmesini istedim ve 5dk nın sonunda pes etti. Şimdi ekipleri bekliyorum. Bakalım eve geldiklerinde ne yapıcaklar.

Orjinalden alıntı: Sumak

quote:

saygılar

MaedHros yardımın icin sağol

turksat ile gorustum, once baglantımdaki problem bittiginde tekrar aramamı soylediler. Şebekeden kaynaklanan bi sinyal bozuklugu varmış, o geçsin sonra power down değeri ile ilgili bireysel arıza kaydınızı alalım dediler. Bugun sinyal seviyesi icin aradım. Calısan adam ısrarla kayıt almamak istedi. 28.5 değerinin baglantıda sorun yoksa onemli olmadıgını soyledi. Ben de ısrarla duzeltilmesini istedim ve 5dk nın sonunda pes etti. Şimdi ekipleri bekliyorum. Bakalım eve geldiklerinde ne yapıcaklar.

o söylediğin görüşmeyi ben 15 er dakikalik 3 tane halinde yaptım sonunda ekipler gelicek dediler eve ekip falan gelmedi.sokakdan port ayarı yapılmışmış.bağlantımda hiçbir farklılık yok ve sinyallerimde giderek yükseliyor tepemde yavaşdan atıyor
    genel müdürlüğe şikayetde bulunacağım sanırım özellikle bölgeme bakaşn taşeron şirket hakkında.eğer gelen giden olmassa turksatı ara ve sor neden gelmediler diye sana palavra atacaklardır büyük ihtimalle sokakada port ayarlaması yapılmıştır zart zurt diye...

• yok az evvel geldiler bana. power down level ı 15.5 gibi bi değere indirdiler. Daha fazla indiremem yayında bozulma olur dedi. Bu işlemden sonra power up levelim 35 ten 47 ye cıktı ama sanıyorum o bir sorun teşkil etmez.
    Okumak cehaleti alır, eşeklik bâki kalır.
  • al işte bozmuşlar iyice 15.5 değeri hala yüksek bir değer zaten akşama kontrol ettiğinde 18 e vurabilir.power up ise 47 cidden yüksek bir değer oda 50 lere çıkacaktır.birşeyi adam gibi yaptıkların görsem zaten.bendede sinyaller -5 down 47-up şeklinde ve baglantıdan bu şekilde hiç memnun değilim online oyunlarda özellikle...kutu açık olsa aşağıda yapacağımı biiyorumda.neyse sabır.

al işte bozmuşlar iyice 15.5 değeri hala yüksek bir değer zaten akşama kontrol ettiğinde 18 e vurabilir.power up ise 47 cidden yüksek bir değer oda 50 lere çıkacaktır.birşeyi adam gibi yaptıkların görsem zaten.bendede sinyaller -5 down 47-up şeklinde ve baglantıdan bu şekilde hiç memnun değilim online oyunlarda özellikle...kutu açık olsa aşağıda yapacağımı biiyorumda.neyse sabır.

Kablonetin de bu problemleri var evdeki tv kaliteside berbat
  • ya bu kazmanotlar eskiden sinyal seviyesi ile ilgili şikayetde bulununca hemen gelirlerdi ölçerlerdi bakarlardı.şimdi aldılar bir sürü aboneyi kampanya yapıp sorunlarda beraberinde geldi.turksat taşeron a servis ücreti ödememek için servis yönlendirmiyor paraları yok heralde garibanların.ben onları getirtmesini bilirim ama kutuyu komple aşağı indirince gelecekler nasılsa.
  • gelen adama up değeri yuksek down değeride tam düşmemiş şeklinde mızmızlanmıştım biraz. Şimdi ben kimseyi araman aşka biri geldi Aşşağıya 22lik tap off takmışlar glb ama up değerim 52 ye fırladı. Internetten anlayan arkadaşı yokmuş burda Rica etti idare edin diye yrn o da gelicekmiş. down değerim 5.4 su anda.

bu arada turksat 30m $ karda olan bi şirketmiş Sitesinde oyle yazıyo. Ne kadarı ile kablonete yatırım yapıyolar bilmem ama paraları var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 22 Mayıs 2007; 18:26:43 >

Frequency 543000000 Hz
    Signal To Noise Ratio 36.1 dB
    Power Level 8.3 dBmV
    The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading

Upstream Value
    Channel ID 3
    Frequency 23984000 Hz
    Power 45.8 dBmV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 28 Mayıs 2007; 23:06:55 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.