Şimdi Ara

KabloNet'mi? SuperOnline'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tavsiye almak istiyorum siz değerli kullanıcılardan. KobloNet herşey dahil paketmi almalıyım yoksa süperOnline fibermi? İstediğim internetin sürekliliği, kopup sorun çıkaracak sürekli müşteri temsilcileri ile uğraştıracak bir internet istemiyorum. Değerli yorumlarınız beni yönlendirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiber kraldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet'te 100 mbit üzeri bir hız alabiliyorsanız Kablonet. Yoksa Superonline.

Kablonetin standart koaksiyel kablo ile verdiği internet de fiber gibi neredeyse problemsiz, bunun yanında mesela 100 mbit her şey dahil paketi neredeyse 1.000 mbit fiber parasına veriyorlar. Bu açıdan almak baya mantıksız.

Diğer yandan Kablonet'in hizmet alanı daha sınırlı kaldığı için bulunduğunuz bölgede saha ekibi de iyiyse, çok efsane şekilde yardımcı oluyorlar.

Eski oturduğum evde de SOL fiber kullanmıştım, onda da 3-4 sene boyunca 2-3 kesinti harici hiçbir problem yaşamamıştım. Ancak mesela kayıtlı adreste fiber olup olmadığını 4 ay sonra fark etmişler ve hizmeti öyle verebilmişlerdi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.