Şimdi Ara

Kablonet internetinize eski fiyatlardan taahhüt verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
9.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kablonet internet taahütüm 12 Ocak'ta bitiyordu müşteri hizmetlerini arayıp taahhütümü yenilemek istediğimi söylediğimde 55 TL olan paketim için 75 TL fiyat verdi. Bu 2019 fiyatlarıymış. Ben de mevcut taahhütümü iptal edip tekrar yeni taahhüt vererek 46 TL'den paketimi yeniledim. (25 mb, 50 gb + Standart tv) Taahhütünüz bitmeye yakınsa bu işlemi yapın mutlaka yüzde 40 civarı zam geliyor

• Eski fiyattan taahhüt versen ne olacak? 1 sene verdin en fazla 2 sene verdin ya sonra? Bu mu sıcak fırsat yani...
    Yapılan zamlara, tepki koyup ortak hareket etseydik zaten hiç bir hükümet çıkıp bu kadar kolay zam yapamazdı. Kaldı ki kotalar kalkacak diye bizi keriz yerine koymadılar mı?

Yurt dışından gelen telefona vergi yoktu koydular, yetmedi fiyatını artırdılar yetmedi kol gibi zam yaptılar. Biz ne yaptık? İlk vergi geleceği duyurulduğunda koşa koşa gidip yurt dışından telefon getirtip son bir kez vergisiz kayıt olduk, ya sonra? .ötümüzden kan alıyorlar şimdi.

Gümrük kotaları 200 euro civarlarındaydı ve bunu düşürmeyi planlıyoruz dediklerinde itiraz etmedik ve son bir kez alışveriş yapıp bunu sıcak fırsat sandık, ya şimdi ne oldu? 22 euro ya kadar düştü ve .ötümüzden kan alıp bizi üçkağıtçı esnafın eline bıraktılar.

Biz böyle tepkisiz kaldığımız sürece daha bizi çok düdüklerler...
  • 14.06.2019 da bitiyormus benim yapabilcek bisey varmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taahhüt de 20 aralıkta bitiyor tv+25mb 25 gb a 30 tl verirken şimdi 46 tl olacak diyorlar 4 yıldır türksat kullanıyorum ilk 2 yıl 29 tl idi sonraki 2 yıl 30 tl oldu, alışınca 46 tl fazla geldi :) ama başka çare yok anlaşılan

• 2 yıllık tarifenin yarısındayım. Tarife içerisinde taahütü iptal edersek indirimler binmiyor mu ?

• Palabıyık kullanıcısına yanıt
    Siz iptal etmeyin bir sürü ceza ödersiniz

Arkadaşın son ayı olduğu için sadece son ay ücretini ödüyor ceza olarak

Son birkaç ayı kalanlar için mantıklı işlem olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bugün kendileri aradılar. 24 ay taahhütle dediğin kampanya 46.99 tl dedi kabul ettim. Bu arada şu an ki taahhüdümün dolmasına 1 yıl var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 14 Aralık 2018; 2:7:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

14.06.2019 da bitiyormus benim yapabilcek bisey varmi acaba?
    Aynı tarihte sona eriyor eğlenceli konuşturan paket, sizi de taahhüt yenileme için ararlarsa teklifi paylaşır mısınız.

Merhaba27 nick'li kullanıcının da 1 yıl sonra sona eriyormuş, aranmış..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo'da taahhütün bitmesine 1 ay kala yenisini yapabiliyorsunuz.
  • Peki yeni yilda akn kalkacak mi uydunette? 25mbit 50gb aknli kullaniyorum taahhutu birkac ay once yaptim dolar zamlarindan korkup.. Merak ediyorum akn olayini ne yapacaklar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Siz iptal etmeyin bir sürü ceza ödersiniz

Arkadaşın son ayı olduğu için sadece son ay ücretini ödüyor ceza olarak

Son birkaç ayı kalanlar için mantıklı işlem olabilir
    Son 30 kala ceza ödenmiyor diye biliyorum.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Btk kararına uymak zorundalar. Uymazlarsa tepki gösterip uydururuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasım ayında 24gb 50 gb akn li sınırsız yaptırdım,42 Tl, Online başvurulara ilk ay ücretsiz fatura çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 14 Aralık 2018; 9:44:56 >

• 25 MB hız sunan ve fiyatı max 50 TL olan tarifelerde duran/kotalı ibaresi var , dikkat edin.
    24 MB hızlarda ise eko-sınırsız ibaresi var. ha 24MB ha 25MB diyecekler olacaktır ama eğer AKN kalkmazsa AKN bittiğinde 24MB ler 8MB ye , 25MB ler 16MB hıza düşüyor. 25MB hızı bu fiyatlara alanlar tarife isimlerini paylaşırsa yanlış anlaşılmaların önüne geçilebilir.
  • Mevcut müşteriler içinse;

Türksat Kablo
    Mevcut Müşteriye Özel Hayatı Yakala Kampanyası | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,584,mevcut-musteriye-ozel-hayati-yakala-kampanyasi
    linkinde yer alan Hayatı Yakala paketi var.

KabloTV Paket Temel Paket
    Sinema Paket Vizioon Sinema Paketi
    Kablonet Tarife 24 Mbps’ye kadar 150 GB
    AKN'li Eko-Sınırsız ve 55,99 tl. Benimde taahhüdüm martta dolacaktı ve dün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu pakete geçmem durumunda ceza olmayacağını söyledi ama pekte emin değildi. Yılbaşında AKN kalkınca bu paket içeriğini kotalı ya çevirirler. Ben buna taahhüd versem hızım 24 mb olup sınırsız olma ihtimali var mı ? Müşteri hizmetleri bu sorulara cevap veremedi. Taslak sözleşmeye ulaşmaya çalıştım ama olmadı. Sözleşme hükümlerinde servis sağlayıcıyı bu hizmeti sürekli vermesi şeklinde bir madde varsa taahhüdü olan arkadaşlara KABLONET in bu hızları kotasız vermeli diye düşünüyorum.

• Tavsiyem, yeni taahhüt verecekseniz hızı yüksek kotası düşük paket alın. Yılbaşından sonra AKN kalkıyor yani siz 25gb da alsanız 150 gb alsanız sınırsıza geçmiş olacaksınız. Tabii bir tahmin öyle olacağını düşünüyorum :)
  • regnar16 R kullanıcısına yanıt
    9 lira da kiralama ücretiyle 65 lira oluyor kardeşim. çokta uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    mevcut üye olanların modülü veya cihazı olduğu için maliyet hesabına onu dahil etmedim.
  • regnar16 R kullanıcısına yanıt
    Ben kira ödüyorum mevcut üyeyim

• Bence acele etmemek lazım ama taahhütü bitenler 50mbit düşük akn almaları çok mantıklı

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz ne zaman bitecekti acaba
    Bir de bu 42 tl fiyat hangi kampanyanın tarifesine ait?
    25 Ocakta Taahhütüm bitiyor yeni taahhütü ne zaman verebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 14 Aralık 2018; 16:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.