Şimdi Ara

Kablonet ile taahhütüm bitiyor yeni tarife arayışındayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde 11 şubatta 2 senelik sozlesmemm bitiyor ne güzel 24 mb hız 25 gb akn sonra 8mb te dusuyordu 32tl veriyordum şimdi nealsam acaba ucuza bana 10 mb yeter sınırsız dusmese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 mbps 50 gb olarak tercih etmiştim. şimdi taahhüt bitiyor ve tekrar aradığımda aynı tarifeyi 39,90 veriyorlar. bende 2 yıl sonra fiyat arttığı halde 10 mbit hız yerine 25 mbps hızı 25 gb olarak verin dedim öyle bir kampanyamız yok dediler.
    ileri gideceklerine geri gitmişler.
  • Benim de 2 yıllık taahhüdüm bitiyor.. Ne yapacağız arkadaşlar? Şimdi şöyle bir durum var ; eğer kota koşulsuz şartsız kalkarsa, şuan uygun fiyatlara 2 yıl taahhüt vermek avantaj oluyor. Benim 12 Aralık da bitiyor. 31'ine kadar hiç tarife değişikliği yapmadan devam etsem çok fatura gelmez herhalde. Tarifem 25/25 üst paket 45 tl ödüyorum.. 15 günlük fatura ne kadar gelir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu kablo net ve vodafone neden halen akn için paket çıkartmıyor ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.