Şimdi Ara

KABLONET FİYAT GÜNCELLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En çok güldüğüm, Türknet 1000/1000 Mbps interneti 99 TL'ye veriyor. Bunlar 1000/100 1500 TL'ye satıyor. 🤣

    NOT : Zam değil güncelleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Şubat 2022; 3:3:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle millete böyle fiyat yakışır.

  • Turknet iyi güzel ama çok sınırlı bir kullanımları var acaba tanınmaya ihtiyaçları olmasaydı da bu Rekabetçi fiyatlar devam eder miydi onu merak ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorsan rekabet var


    kablonet full paket 215 tl

    superonline full paket 220 tl

    ttnet full paket 174 tl (hayret geç kalmışlar gibi)

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Turkcell bir çok yerde altyapı döşedi son 1 yıl içinde daha öncesinde de Göztepe ve Ataköy dışında bir çok yerde yok dediniz elinizde hangi veri ile bu düşünceye vardınız merak ettim mesela Ataşehir de var mı?

  • deepestlove D kullanıcısına yanıt

    Varlık fonuna girdi gireli Türksat el freni çekti olay bundan ibaret operasyonel karlılık dertleri hizmetin kalitesinin artışı değil.

  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

    Açtım Superonline altyapı sorgulama sayfasını, ilçelere tek tek baktım. Ben ve arkadaşlarımın yaşadığı, tanıdıklarımın yaşadığı yerlere, ya da rastgele ilçelere tek tek baktım.

    Superonline sayfasında mahallenizi seçince hiçbir sonuç çıkmıyorsa o mahallede hiç altyapı yok demektir


    Koskoca Fatih ilçesinde yani istanbulun kalbindeki tüm ilçelere baktım, sadece Bezmialem üniversitene fiber çekmişler. İstanbulun KALBİ

    Koooskoca Zeytinburnu gibi bir yerde sadece sahildeki Büyükyalı gibi Rezidanslarda ve buna benzer 20 katlı lüks yerlerde superonline fiber var. O evlerin fiyatı 10.000.000 liradan başlıyor.

    Koooskoca Bakırköyde sadece Ataköyde ve Floryanın birkaç sitesinde superonline fiber var. Oradaki evlerin fiyatı da 5 milyon lira ve üzeri.

    Koooskoca Gaziosmanpaşa, Eyüp, Bahçelievler gibi yerlerin hiçbirinde normal halkın yaşadığı sokaklarda Superonline fiber yok.


    Nerede lüks bir site varsa, 20 katlı rezidans varsa, milyonlarca liraya satılan ev varsa Superonline oraya fiber çekiyor.


    Eğer aşağıdaki 3 fotoğraftaki gibi normal bir istanbul sokağında yaşıyorsanız asla Superonline Fiber çekmez.

    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME


    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME


    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME


    Ama eğer aşağıdaki gibi MİLYON LİRADAN SATILAN SÜPER LÜKS SİTELERDE YAŞIYORSANIZ SUPERONLİNE FİBER ÇEKER

    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME
    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME
    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME




  • En pahalı konut fiyatlarının olduğu mahallelere geçmiş İBB yönetimi ve ilçe belediyelerinde izin alamadığı için 2020-2021 de kazılar yapabildi halen de devam etmekte 2022 içerisinde misal ben Caddebostan da oturuyorum bağdat caddesi ve altına yeni gelebildiler halen cemil topuzlu caddesi altına inemedi İBB ve ilçe belediyesi kaldırım yenilemesi yapması ardından girecekler SOL kadar parayı seven başka bir ISS yoktur


    2021 yılı içerisinde çalışma gördüğüm yerler:


    Kadıköy: Merdivenköy mah., eğitim mah, fikirtepe, erenköy, suadiye, fenerbahçe, zühtüpaşa


    Beşiktaş: Akatlar, Nispetiye Cad. (milyonluk cadde de 1 mt SOL fiberi yoktu boydan boya fiber döleşediler, Arnavutköy üstü kültür mah. (yine boğazın sırtları ilk olması gereken yer SOL için ama yoktu geçen seneye kadar) Ahmet Adnan Saygun cad. akmerkezden başlar Ulus TRT ye kadar giden istanbulun en pahalı konutlarının olduğu mahalle.


    Gaziosmanpaşa,Eyüp Avcılar ve Bağcılar için Türknet atılımda bulunuyor ama belediye izinleri sınırlamış bir kaç mahallede TURKNET i asıl çalışma yöntemleri Telekom GPON getirdikten sonra kendileri karlı görüyorlarsa giriyorlar sahalara ama tamamen Telekom paralelinde ilerliyor en azından Kadıköy özelinde misal Rasimpaşa dışına çıkamadılar Osmanağa mah. yarısını ve Caferağa mah. de hiç bir eylemleri yok Telekom daha GPON dönüşümü yapıyor ilgili mahallelerde.



    Not: Kendi sokağıma SOL ve TT GPON döşemek istiyor evin önündeki kaldırım zamanında İBB kazısında hasar görmüş Kadıköy belediyesine 5-6 defa müracaat ettim bir sonuç alamadım Apartman da engelli birey yaşamasında rağmen şu anda tüm sokak sakinleri olarak imza topluyorum.


    Zengin mahallesi gözüken bir çok yerde TT GPON bile mevcut değil Türknet in ilgi alanı içinde değil misal Florya (Arkadaşım pandemi sırasında 3 gün internet kesintisi yaşadı Kablonette saha çöktü tamamen Bakırköy ve bağlı sahalar hep sorunlu saha daraltması ve fiber takviyesi yapılmadığı için)





  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

    Saydığınız semtler ve sokaklar İstanbulun en pahalı yerleri. ben zengin biri olsam zaten evime 3-4 tane farklı firmadan internet çektirirdim. DSL-fiber-kablo-4g-airfiber hepsinden birer tane bağlatıp rahatıma bakardım.

    Ama bizler asgari ücretle bu şehrin en ucuz yaşanabilecek semtlerinde yaşıyoruz. Bu yüzden Nispetiye Fener Suadiye'ye fiber döşemeleri beni ilgilendirmiyor.


    Bahçelievler, Bağcılar, Merter, Güngören, Ümraniye, Eyüp gelsinler bu semtlere döşesinler biraz da o zaman. Adamlar resmen zenginlere hizmet veriyor.


    Florya ve Ataköy civarında çoğu yerde sorunsuz 100mbit VDSL veriliyor, birçok binada FTTB DSLAM kabin var. O yüzden GPONa geçmeleri biraz uzun sürecek.


    Size şöyle bir örnek vereyim, TurkTelekom Samatya'ya fiber döşedi, gece 10dan sonra geçerken içiniz ürpereceği o sokaklarda şimdi TurkTelekom GPON var, çünkü o bölgeye TurkTelekom VDSL getirememişti. Dolapların çalınma korkusundan ADSL kullanıyorlardı. Neden superonline böyle ADSL olan yerlere fiber döşemiyor. İşleri güçleri zaten TurkTelekom ve Kablo altyapının olduğu yere fiber çekmek. Biraz da bize getirsinler o zaman.





  • superonline artık ilçe ilçe fiber çekiyor isterse 20 yıllık bina isterse site olsun fiber çekmeye başladılar. Ankaranın büyük bir kısmında çalışmaları görüyorum. Ayrıca daha önce apartmanın girişine kadar fiber geldiyse superonline temsilcileri ile iletşime geçerek bina içine aldırabilirsiniz.

  • deepestlove D kullanıcısına yanıt
    Onlar da “Güncelleme” mi yaptı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Halen 174 o yüzden hayret dedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Çok umrumdaydı, gelse bile yeminle Turknet ADSL ya da VDSL kullanırım. Bir tanıdığımdan milleni.com kullanıcı adı şifresi alıp turktelekom hattıma girdim. Superonline.net çıktı tracertta, ping leş, vie.valve.net hepsi farketmez ping 150-200ms çıktı, iyi ki turktelekom kullanıyorum, turk.net merak ediyorum onun durumu nasıl diye hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuh bu fiyatlar gerçek mi 78₺ ödediğim internete 200₺ yazılmış Allahtan sözleşmemi Ekim ayında yenilemişim iki yıl kafa rahat yaza erken seçim olurda kurtuluruz artık bu garabetten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum, biz yukarıda sadece altyapı döşeme olayını tartışıyorduk. Yoksa zaten superonline kadar rezil internet veren bir firma daha bulamazsınız. TurkNet ile TurkTelekom aynı sayılır. İkisini de bol bol kullandım aynı evde, yurtdışı çıkışları bazen turktelekomda iyi bazen turknette iyi. Ama işin içine fiyat da girince turknet her zaman kârlı oluyor.

  • Şimdi baktım bu fiyatlar doğru değilmiş 125₺'ye 25mbps var


    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuda resmi atılan fiyatlar taahhütsüz(indirimsiz) fiyatı.
    bu link ile bakabilirsin:
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa998 -- 2 Şubat 2022; 0:24:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt

    Tsk kardesim yer altindan fiber kablo apartmana giriyor kutudan daireye kablolama yapiliyor boyle olsa hemen cektiricem. Bu arada subat itibariyla Kablonet’e zam geliyormus aslinda 24 aylik taaahutler gayet iyi Hd Tv + Fiber İnternet

  • Bunlar adı üzerinde tarife fiyatları

    Kampanyalı fiyatlara mevcut müşterilere özel en dikkatimi çeken bu oldu


    ilk 12 ay 100tl, sonraki 12 ay 115 tl, ekstrası yok sadece analog Tv var.

    KABLONET FİYAT GÜNCELLEME
  • Concordato kullanıcısına yanıt

    Ben bu kampanyaya geçiş için aradım ama bana dedikleri adreste sadece Analog TV kullanan aboneler için geçerli, siz internet de kullanıyorsunuz. İçeriği okuyorum okuyorum ama o sonuca ulaşamıyorum bir türlü, merak ettim gerçekten geçebilen var mı buna ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.