Bende akşamdan downloada bıraktım pc yi ama sabah 8 de baktıgımda pc kapanmıştı kendikendine:(
yer:Bostancı
not:K4l3l senle neredeyse kapı komşusu çıkacağız galiba yakında yada belki aynı apartmandayızdır:)
ben gösteri merkezi civarındayım :) ya sen?
Bende o civardayım , 1 haftadır gece hep elektrik kesiliyor , o yüzden sabah kalktığınızda tv ya da internet yoksa mutlaka teknik destek servisine arıza kaydı bırakın, 20 dakikada hallediyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: truva1975
Bende o civardayım , 1 haftadır gece hep elektrik kesiliyor , o yüzden sabah kalktığınızda tv ya da internet yoksa mutlaka teknik destek servisine arıza kaydı bırakın, 20 dakikada hallediyorlar.
elektirik idaresini aradığın zaman sistemden mi yapıyorlar yoksa eve mi gelip yapıyorlar (aslında 5-6gündür gece download yapmıyordum rs accountum bittigi için ve kablonetin saçmalıkları devam ettiği için sıkıldım download yapmaktan birazda cekecek şey bulamıyorum bu aralar:) ama fearcombat kurdum 1.7gb cektim grafikleri de cok guzel ve full oyun email adresine cdkey yolluyorlar beleş tavsiye ederim adresidejoinfear.com zevkli oyun grafikler müthiş bf2 ile bu oyunu mix yapıyorum iyi oluyor:)
Kozyatağı'ndayım elektrik kesintisi oluyor geceleri uzun zamandır. Bilgisayarın BIOS'undan elektrik geldiği zaman gittiği zamanki haline gel derseniz elektrik geldiği zaman bilgisayarınız da otomatik açılır.
25inde kampanyaları bitiyorsa eğer p.tesi yeni kampanyalarını açıklarlar.umarım... galiba Turksat nasıl olsa yaklaşık 40 bin abonemiz var internetimizi isteyen kullansın istemeyen kullanmasın mantığı ile yaklaşıyor olaya, o yüzdende hiçbir açıklama yapmadılar bunca zamandır ne web sayfalarında ne başka biryerde..
yeni kampanyaları açıklansın ay sonuna doğru mu olur artık herneyse..
saol ketenhelva ama onu pek yapmak istemiyorum benim için bazı sakıncaları varda:)
quote:
Orjinalden alıntı: a.k.a
quote:
elektirik idaresini aradığın zaman sistemden mi yapıyorlar yoksa eve mi gelip yapıyorlar (aslında 5-6gündür gece download yapmıyordum rs accountum bittigi için ve kablonetin saçmalıkları devam ettiği için sıkıldım download yapmaktan birazda cekecek şey bulamıyorum bu aralar:) ama fearcombat kurdum 1.7gb cektim grafikleri de cok guzel ve full oyun email adresine cdkey yolluyorlar beleş tavsiye ederim adresidejoinfear.com zevkli oyun grafikler müthiş bf2 ile bu oyunu mix yapıyorum iyi oluyor:)
Elektrik idaresiyle alakalı değil :) 444 0 126 Kablo internet arıza kaydı bırakmak yeterli.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: a.k.a
quote:
Elektrik idaresiyle alakalı değil :) 444 0 126 Kablo internet arıza kaydı bırakmak yeterli.
bende modem çaılışıyordu modemden bi sorun yok pc kapanmıştı zannediyorum kısa bir süre modem ve pc kapalı kaldı tekrar elektirikler gelincede modem fişte oldugu için hemen açtı ama pc açılmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme