Şimdi Ara

Kablonet bir skandal daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paketim 24 mb 150 akn tv paketi + her yone 50 dk ses hizmeti var
    Faturam 64 tl

Biraz önce gecen ayin faturasi mail ile geldi. Faturam 72.10 tl Evde telefon yok. Yani kullanmıyoruz.
    Müşteri hizmetlerini aradım. Bu fark nedir diye. Fazla konusma yapmissiniz paket asimi dedi. Dedim kiminle hangi tarihte konusmusum. Son 4 rakami 4283 olan biri ile tarihini göremiyorum dedi. Online işlemlerden baktım. Herhangi bir arama kayiti yok. Telefondan baktim boyle biri var mi diye oda yok. Yani anlayacaginiz gene dalga gecer gibi fatura yapmislar. Simdinisin yoksa iptal ettir bilmem ne bilmem ne ugras dur. 8 ay oncede benzer bisi oldu. İade icin bir gun izin alip merkeze gidip imza atmam gerekti 12 tl ucret iadesi icin. Alirken aliyorlar verirken 40 takla atiyorlar.

Cok saçma durum artik yazacak bisi bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçirebildikleri kadar geçiriyorlar. Peşine düşüp şikayetler edip kesinlikle geri iade almak gerek. Ancak maalesef bu 1 elin parmağını geçmiyor. 100 kişiye geçiriyorlar ise 5 kişi geri alıyor sadece..
  • Zar zor bilgi edindim. Bir calisan bir arkadaşım sunu soyledi mayis ayinda telefonu kullaniyorduk. Ve sistem mayis ayinda eksik ücretlendirme yaptiklarindan dolayı onu tahsil etmisler. Simdi bu firmaların gecmise dönük ücret talebi alabiliyorlar mi?

• hocam buna benzer bir durum 2017 aralık faturamda da olmuştu 10 tl falan fazladan geçirilmiş bir vaziyette üstünde durmamıştım bende

hatta bana da demişlerdi eksik ücretlendirme falan hatırladığım kadarıyla o ay paket aşımı falan yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 7 Ocak 2019; 15:26:0 >
  • Btk ya da yaz hocam

bu forunda da benzer duruma dusen baskalari çıkabilir

• 2017 sonunda bendede oldu bi ay 10 tl eksik almışlar sonraki ay 10 tl fazla almışlardı. Mahkemeye versen bile mantıken eksik alınırken itiraz etmedik sonuç olarak ödememiz gereken parayı geç ödedik bişey çıkmaz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur3458

2017 sonunda bendede oldu bi ay 10 tl eksik almışlar sonraki ay 10 tl fazla almışlardı. Mahkemeye versen bile mantıken eksik alınırken itiraz etmedik sonuç olarak ödememiz gereken parayı geç ödedik bişey çıkmaz sanırım
    Tamada hocam ben dakika kontrolunu siteden yaparak konusan biriyim ay sonuna dogru baktigimizda 10 dk felan kaldiysa konuşmuyoruz. Sistemsel ariza olup 20 25 dk mizi hesaplamamis sistem ve bana mesaj bile gelmemis %80ni doldu gibi. Benim savunmamda bu soyle düşün kullandigin hat tukcell yada her neyse 5gb internet paketin olsun. Kullandigin kotayi nerden takip ediyorsun. Diyelim uygulamalardan kontrol ettin. Surekli 4.5gb larda kullanimi kapattin. Ve aradan 6 ay gecmis tukcell yada her neyse size 50tl paket aeimi fatura çıkarmış. Aciklamasida sistemde ariza olmus 1 gb eksik hesaplamisiz gibi saçma açıklama nediyecegiz. Lan kullanmisiz adamlara od memiz mi lazım diyek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.