Şimdi Ara

Kablonet Anadolu yakası kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [drctr] Kablonet ile yaptığım telefen görüşmesi...
    - son günlerde bağlantım çok yavaşladı. bazı arkadaşlarla karşılaştıdığımda çok yavaş.
    - mac numaranızı alabilirmiyim..
    - XXXXXXXXXXX
    - bulunduğunuz bölgede kullanıcı sayısı çok arttı. TTNET ile gçrültüğümüzde 20 gün içinde alt yapı yenilemelerinin tamamlanacağı bildirdiler. Bağlantınız daha sonra düzelecektir.
    - sabah ve gece 23 den sonra bağlantım çok hızlı .
    - evet gun içinde yoğunluktan dolayı yavaşlık var.
    -peki 20 gün ne zaman bitiyor. yani ne zaman düzelir.
    - biz 10 gün önce TTnet ile görüştük.
    - peki saaolun...

ŞİMDİ soruyorum AKADAŞLAR..
    BİZ HER ZAMAN illa kapasite sınırı aşınca mı yatırım yapacağız illa birileri şikayetçimi olsun. neden daha önceden önlem almıyoruz [wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand][wand]

• Walla bence burada iki tarafta haklı.ama düşün onlarda para basmıyor orada limitleri zorluyorlarki para kazansınlar..
  • İlgisi yok 622mbitlik(155mbpsx4) new york yurt dışı çıkışı acaip sorunlu ve bazen hiç çalışmıyor, yurt dışı sürünüyor doğal olarak, gerçi çalıştığı zamanlarda da sürünüyor ya neyse, ayrıca kablonetteki eleman sallamış, ttnet in aklına ne zaman gelmiş yatırım yapmak ancak zam yapar *****ler..
  • attıklarını nerden biliyorsun ???
    kablotv genel kanalında 20-24 nisan arası bakım çalışması var yazıyordu. gecen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYDONOZ

attıklarını nerden biliyorsun ???
    kablotv genel kanalında 20-24 nisan arası bakım çalışması var yazıyordu. gecen ?

HOOOORTTTT !!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed İstanbul'da
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.