Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.870
Cevap
415
Favori
3.482.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32403241324232433244
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, 2016'dan beri D-Smart kullanıyorum, 15 gün sonra taahhüdüm bitiyor. 10 yıllık müşteri olmama rağmen yeni gelenlere daha ucuz fiyat veriliyor, bu yüzden başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum. KabloNet'in Hepsi Bir Arada kampanyasını buldum ama binamda TV için kablo yok, internete bağlı TV izleyeceğim. TV izlerken ping gibi sorunlar olur mu, donma vb. yapar mı? İnternetinden memnun musunuz, KabloNet’i önerir misiniz?

• sistem olarak doccis sitem varsa ping yüksek olur doccis tavsiye etmem

• bizim binaya da getirdi koblonet fiber altyapı ancak sistem olarak doccis sistem kullanıyor max 100mbps fiber altyapını hiç bir önemi yok yazık fiber kabloya madem fiber altyapı getiriliyor yıl olmuş 2025 halen türksat kablo doccis sistem kullanıyor çok üzücü boş boş duruyor binada kimse doccis sitem almaz turknetin gigafiberi varken binada ve türktelekomun gpon altyapısı var binada

• mertcangokgoz kullanıcısına yanıt

nasıl çözdünüz acaba? yardımcı olabilir misiniz

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

bende Ankaradayım

• Binamıza artık "kablonet'in olduğu her yerde 1000Mbps hız veriyoruz, arayın" yazılı bir afiş asmışlar. Binada bir çalışma da görmemiştik ama neticede fiber gelmiş gibi görünüyor. İhtiyacım olmadığı için aramadım ama çalışmaların olması memnun etti doğrusu.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Bende hala 100 müş 1000 gelmemiş ama superonline upload artırmış görünüyor. Böyle giderse kablonet ve türknet şart olamayacak.

• Merhaba arkadaşlar, 10-12 yıllık CBW-383Z4 modemim var. Sürekli kopmaya başladı internet. 2.el uygun bir infinity modem aldım. Bu modemi tanıtmak için müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor mu ? Yoksa kendi şifrem ile kullanabilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selam, kablonete 2 sene taahhüt vermiştim, 14 ayı geçti, yani 9-10 ayı kaldı. SOL gigafiber'e geçmek için taahhütümü iptal etmek istesem kablonet sorun çıkarıyor mu?

bildiğim kadarıyla 1 sene üstündeki sözleşmeler tüketici tarafından gerekçe göstermeksizin iptal edilebiliyor.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 26 Şubat 2025; 11:37:32 >
  • Yasuoyasu Y kullanıcısına yanıt
    Yeni modemi müşteri hizmetlerini arayıp tanıtmanız gerekiyor gerekli ayarları yapıp sizin için aktif ediyorlar. Ama ikinci el aldığınız kişinin üzerinden düşmesi lazım ki siz aktif edebilesiniz. Sonra siz kendi şifrenizi oluşturup tüm wi-fi ağına o şifre ile girebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32403241324232433244
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.