Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.278
Cevap
434
Favori
3.660.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce komşuna soracaksın, İkinci iyi kötü bir router var. Evde wifiye 9 cihazdan fazla cihaz bağlanırsa modem resetleye biliyor. En iyi performansı 4 cihazda veriyor, Genel

Oyuna gelecek olursak, ps var ama online oynamıyorum. wifi de download bile çok yavaş yapıyor anlamadım. Kablolu kullanıyorum. Konsolda online oyun oynayanlar harbi çok şikâyetçi, kaç kişi burada iptal ettirdi. Genel

Rakamsal olarak ping oyun için yeterli ama hisedilen bir ping var bana göre, wifiden bir sayfa acarsın geç açılır tepkisi geçtir, Birde kablodan açarsın çat diye gelir. İşte oyun oynarken wifi den oynuyormuş gibi oluyor bazen bu his sadece rakam değil. kişisel

Rakamlara güvenmeyi test my kullandığımdan beri bıraktım ben. Speed test 20 mbit upload tam hız alırken my teste 2 mbit kadar düşebiliyor du hızım. Pratiktede 2 mbit oluyor o zaman, Herkes bunu yaşamıyor. Ama yalan yok internet kesilme sorunu yok, Yılda 1 gün max 2 gün oluyor ama benim kesildiğini görmedim bir kaç senedir. Bu benim yaşadığım kişisel sorun. Kişisel

Arıza kaydında muhatap buluyorsun, Çoğu zamanda çözüldü diye otomatik kapatıyorlar, Sorun varsa bu şekilde kapatmaları çok sinir bozucu oluyor. genel

Genel dediklerim sayısı fazla, Kişisel dediklerim 1 veya 2 kişi, İnterneti yoğun kullananlar yaşıyor genelde,

Bunları derle kendin karar ver dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 16 Nisan 2022; 5:57:4 >

• RAMPOLDI kullanıcısına yanıt

sallasın

Ben memnunum fiyatı da uygundu taahhüt bitince yeni fiyatlardan devam eder miyim bilmiyorum. Buradaki bazı kişilerin aksine bizimkiler televizyonu da aktif olarak kullandigi icin devam ederim gibi duruyor

• Arkadaslar merhaba. Kablonet hizli ve net tarifesi var. 25 mb fiber olan. Turknet 35 mb e kadar vdsl kullaniyordum. Memnundum turknetten ama taaahut olayi olmadigi icin kablonete gecmek istiyorum. Sizce tatmin edermi bu hiz bizi? Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tesekurler

Bari akıllı sınırsız kullan oyun diyorsun upload düşünce ping de yükselir bunu unutma, Gecen bir arkadaş dedi 100 mbit için önerilen upload 12 diye neyse ayrıca oyunlar 150 gb buluyor artı olarakta updateler 50 gb buluyor kısaca yüksek hız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Nisan 2022; 4:19:53 >

Oyun oynamıyorsan, Upload işin yoksa yılda 1 kez sorun yaşarsın, Alttaki maddelere dikkat etmelisin. Oyun oynuyorsan pingler 45 ile 55 arası, euro serverları, Altaki maddelere dikkat et, Başına gelme ihtimali var,

Önce komşuna soracaksın, İkinci iyi kötü bir router var. Evde wifiye 9 cihazdan fazla cihaz bağlanırsa modem resetleye biliyor. En iyi performansı 4 cihazda veriyor, Genel

Oyuna gelecek olursak, ps var ama online oynamıyorum. wifi de download bile çok yavaş yapıyor anlamadım. Kablolu kullanıyorum. Konsolda online oyun oynayanlar harbi çok şikâyetçi, kaç kişi burada iptal ettirdi. Genel

Rakamsal olarak ping oyun için yeterli ama hisedilen bir ping var bana göre, wifiden bir sayfa acarsın geç açılır tepkisi geçtir, Birde kablodan açarsın çat diye gelir. İşte oyun oynarken wifi den oynuyormuş gibi oluyor bazen bu his sadece rakam değil. kişisel

Rakamlara güvenmeyi test my kullandığımdan beri bıraktım ben. Speed test 20 mbit upload tam hız alırken my teste 2 mbit kadar düşebiliyor du hızım. Pratiktede 2 mbit oluyor o zaman, Herkes bunu yaşamıyor. Ama yalan yok internet kesilme sorunu yok, Yılda 1 gün max 2 gün oluyor ama benim kesildiğini görmedim bir kaç senedir. Bu benim yaşadığım kişisel sorun. Kişisel

Arıza kaydında muhatap buluyorsun, Çoğu zamanda çözüldü diye otomatik kapatıyorlar, Sorun varsa bu şekilde kapatmaları çok sinir bozucu oluyor. genel

Genel dediklerim sayısı fazla, Kişisel dediklerim 1 veya 2 kişi, İnterneti yoğun kullananlar yaşıyor genelde,

Bunları derle kendin karar ver dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Nisan 2022; 4:20:5 >

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 upload paketine geçtiniz ya , merak ediyorum pingler csgo da nasıl rica etsem paylaşabilir misiniz?

cs go yüklü degil ama cs go test eden bir site den yaptım, 58 ile 63 şuanda, Sizin kaç acaba, Frankfurt pingless.com da ping 51 çıkıyor şuanda. Bazen orada 45 kadar düşüyor.

KABLONET [ANA KONU]
    KABLONET [ANA KONU]gameserverping.com
    CS GO Ping Test | Is CSGO down?- GameServerPing.com
    https://gameserverping.com/csgo

public wifida test ettim 70-80 arası eve geçince deneyeceğim

Verdiğiniz sitede 61- 68 arası geziyor. Oyunda biraz daha yükseliyor nedense.

Benim bakır hat bile CS:GO da 40 ping. Çoğunluk 43ms.

65-70 arasında

• Taşınacağım dairede Kablonet fiber destekliyor. Benim kablo ile direkt PC'ye bağlantı yapmam lazım ping açısından. Modemi hangi odalara koyabiliyorum. Oyun odası yapacağım odaya normal TV uydu kablosu çektireceğim ona mı bağlıyorlar?

Müteahhit 3 salon,mutfak ve çocuk odasına tv kablosu dağıtmış daireye 3 ayrı uydu kablosu giriyor televizyonlar için.Bu 3 odaya da modem koydurmak için seçim yapabiliyor muyum?Koasiyel kabloya bağlanıyor dediler bu saydığım odalara giden tv izleme kablosu mu ?

Eğer televizyon çalıştırdığımız uydu kablosuyla oluyorsa, Kablonet modem takılıp çalıştırılıyorsa, kablo net seçip modemi oyun odama koyduracağım direkt.

Arayıp öğrendiğime göre Docsis destekliymiş bina.

4 5 yıl önce yapılan bir bina Turktelekom gpon fiber var hatta.
    Bilgilendirirseniz sevinirim acil elektrikçi hat çekecek
    Ben kablonet istiyorum ping düşükmüş.

• Teknik yardıma yazdım ancak pek girilen ve cevap verilmeyen sorularla dolu, Ondan burayada yazayım kusura bakmayın.

Forumdaki Kablo TV için olan splitter lara baktım , 5-1000 Mhz arası Procomm ,Botech , Next önerilmiş, Kablotv onaylı splitterlarda Prevail ve Pct şu an.

Ancak tüm alışveriş sitelerinde bu markaların hiçbirini bulamadım. Ne yenisi ne eskisi, Procomm Botech Prevail vs yok.

Hep adını duymadığım splitterlar var. Novacom buldum ancak kayıp değerlerini bulamadım, Yerli ürün dolu piyasa. Alfais , Class , Atlanta, Hepsinin üzerinde de BZT yazıyor , onu da anlamadım.

Şayet piyasa bilginiz varsa, 1 adet 2'li , 1 adet 3'lü aynı marka alacağım ancak ne alacağım marka ve link paylaşabilirmisiniz.

Not: Kablonet için splitterım var , Tv için 2 ve 3 lü arıyorum.

hocam turktelekom fiberden daha düşük ping olması imkansız. ttelokom fiber varsa ve ping senin için önemliyse kablonet yanlış tercih olacaktır.

Telekom altyapı kullandığı için tuketnet deneyeyim diyorum ilk taahhüt yok zaten.Ordan görmüş olurum herhalde o iyi değilse turk telekomda iyi olmayacaktır.Turk telekomda mesela ping yurt dışı sunucu elder scrools 60 62 ise Bi anda 120 150 çıkıyor sonra tekrar geri düşüyor.Stabil değil yani.Bu bulunduğum lokasyon için geçerli tabi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.