Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.627
Cevap
391
Favori
3.393.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bundan tam 1 yıl önce Mart 2016'da "Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası" başlığıyla bir konu açmış ve TP-Link Türkiye yetkililerine bir çağrıda bulunmuştum.Açtığım konu forum üyelerinden büyük destek görmüş,bir çok uydunet kullanıcısı tekel olma durumu nedeniyle kullanmak zorunda kaldıkları modemlere alternatif bir seçenek sunulması durumunda hiç düşünmeden geçiş yapacaklarını ve piyasaya giriş yapması durumunda TP-Link ürünlerinden satın alacağını belirtmişti.Açtığım konuya ilgi ve desteğin boyutu beklenin çok üzerinde olmuştu, öyle ki TP-Link Türkiye ülke müdürü Sayın Ali Dinçer duruma kayıtsız kalamamış ve forum üzerinde açtığı hesapla ilgili konu başlığında TP-Link kablo modemlerin kısa bir test aşamasından sonra Türkiye pazarına giriş yapacağını duyurmuştu.Konudaki heyecanlı forum üyelerinden istenen gerekli prosedürün ve testlerin tamamlanabilmesi için TP-Link Türkiye'ye makul bir süre tanınmasıydı.

    Bugün itibarıyla bahsi geçen süre 1 yılı aşmış bulunmakta ve sorun olduğu yerde duruyor.Uydunet abonelerinin büyük çoğunluğu halen 1 yıl öncesinde olduğu gibi aynı sorunlarla boğuşuyor.Buradan TP-Link Türkiye ülke müdürü Sayın Ali Dinçer başta olmak üzere TP-Link Türkiye yetkililerine çağrımı yineliyor,kablo modem pazarındaki tekele son vermeleri için harekete geçmeye davet ediyorum.Mevcut durumdan rahatsız olan,sorunlar yaşayan,alternatif seçeneklerin erişilebilir olmasını arzulayan tüm forum üyelerini TP-Link Türkiye resmi destek konu başlığına mesajlarıyla taleplerini ve çağrıma desteklerini bildirmelerini rica ediyorum.
    Saygılarımla,
    Fujita Kasagura

    TP-Link resmi destek bölümü:https://forum.donanimhaber.com/siz-sorun-tp-link-cevaplasin--86454182

    Açmış olduğum konu başlığı:https://forum.donanimhaber.com/uydunet-kullananlar-buraya-tp-link-kablo-modem-turkiye-pazarina-gelsin-kampanyasi--114946438




  • excalibra E kullanıcısına yanıt
    Ben Infinity kullanıyorum en son üründen. Memnunum. Özellikle çekim gücü baya iyi şuan
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    BTK tarafından belirtilen tarih ne zaman ise ona göre sürece başlatırlar. Mart ayı olsaydı zaten bununla ilgili web sayfasında da yazı muhakkak yer alırdı değişikliğe istinaden. Martta ümidim yoktu zaten :)
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Baya önem veriliyor altyapı çalışmalarına, yaygınlaştırılmaya çalışılıyor. Sokağın tamamında altyapı yoksa biraz dediğin gibi zaman alır kardeşim.
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Dns ler eğer manuelde ise bu durum etkileyebiliyor. Aynı şey benimde başıma gelmişti. Bi de mh ile görüş, sinyal değerlerinin kontrol edilmesinde fayda var.
  • abbfb A kullanıcısına yanıt
    İndirim cihaz uygulaması ile birlikte benimn önerebileceğim en uygun kampanya bu.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    İkametgah belgesi ile birlikte nakilden iade talebinde bulunabilirsin dostum. Mh den bi destek al fatura durumunu detaylı olarak iletirler :)
  • evren_us E kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bedeli fatura edilmiyor ama kampanya durumuna göre cihaz iadesi yapılıyor ya da cihaz ücreti fatura ediliyor. Onun kontrol edilebilmesi için aynen müşteri hizmetleriyle görüşmen gerekir kardeşim.
  • Fiyatlar rezalet derken başkanım? Diğer firmalar daha yüksek fiyatlara sadece internet hizmeti sunuyor ve başka bir şey yok. Şuan piyasada bence hem tv hem ses hem de internet hizmeti sunup daha uygun fiyatları olan firma yok bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KekemoN

    Fiyatlar rezalet derken başkanım? Diğer firmalar daha yüksek fiyatlara sadece internet hizmeti sunuyor ve başka bir şey yok. Şuan piyasada bence hem tv hem ses hem de internet hizmeti sunup daha uygun fiyatları olan firma yok bence

    Bütün yazdiklarini tek mesajda yazsan olmazmiydi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksatın sitesinden bu yazıyı gönderdim Merhaba yakın zamanda kablonete geçmeyi düşünüyordum ve benim bulunduğum sokakta kablonet hizmeti mevcut ve binamdada kavlo tv yazılı bir kutu var ancak sisteminizde sorgulattıgımda binamın numarasının olmadıgını gördüm kutuyu aktifleştirmem için ne yapmam gerekiyor
    Ve bana cevapları bu oldu Altyapı talebiniz yetkili birimlerimize iletilmiştir.

    Tarafımızdan ilgili çalışmanın takibi sağlanamamakta olup, bu konuda İl Müdürlüğümüzden veya 0 850 804 44 44 - 0 850 804 0 126 Türksat Kablo Hizmetleri çağrı merkezimiz ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

    Acaba daha ne yapmam gerekiyor bulundugum durumda
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Acaba binanızdaki kutunun fotoğrafını çekip gönderme şansınız var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KekemoN kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Şu sıralar yazdığım durum eskisi kadar sık olmuyor, fakat ileride sıklaşırsa MH ile görüşeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    buda içi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 16 Mart 2017; 18:35:4 >
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Kablonette böyle işte hocam. Lokasyona göre farklılık gösteriyor. Üstte ki arkadaş çok kopma yaşar ADSL'de siz yaşamazsınız. Kablonet'e geçip 1 hafta deneyin. İade etme hala devam ediyor sanırım 1 hafta içerisinde. Beğenmez iseniz iade edersiniz(Eğer geçecek iseniz kesinlikle devam ediyor mu diye kesinlikle sorun!).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 16 Mart 2017; 18:52:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknisyen007

    arkadaşlar dün öğlen saat 1.30 civarı torrente doom dirt rally ve gta sa yı sıraladım indirmeye bıraktım.3 ünün yaklasık toplam boyutu 95 gb yapıyodu. dedim gece ben işten gelenede kadar indirsin sonrada otomatik kapansın.ertesi gün kotaya baktığımda 57 gb yansımış geri kalan yansımamış. ekstra bi durummu var burda ?



    yardımcı olabilirmisiniz ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KekemoN

    Ben Infinity kullanıyorum en son üründen. Memnunum. Özellikle çekim gücü baya iyi şuan

    Bana da infinity modem geldi, 14 mbit'lik adsl'den sonra 50 mbit'lik kablonet'le bayağı bir hız farkı oldu benim için. Modemin çekim gücü arka odalarda biraz sıkıntı yaratıyor bazen ama genel olarak memnunum 👍

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni abonelik yapalı 4 ay oldu taahütsüz olarak. şu anda 50/250+analog tv+teledünya temel paket. hepsine 118 lira veriyorum ayda.oldukça memnunum. yeni düzenlemede gayet iyi oldu.
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Up
  • 
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.