Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.105
Cevap
447
Favori
3.706.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güvenli internet filtresi hizmeti almıyorsanız ,

chrome + zenmate eklentisi işinizi en basit ve hızlı şekilde görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 28 Kasım 2014; 3:30:58 >
    Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
  • Sorunun kaynağı ve çözümüyle ilgili hiç bir fikrim yok ancak ben bu tip şikayetleri internette ilk duyduğumdan beri (yaklaşık 8-10 sene önceden beri) nedense izmirin çoğu semtinde uydunet sorunludur.
    Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    upload senden nete yüklenen hız yani yorum yazarken falan bende 4 gb var yetiyor
    önemli fark asıl download olayında

Şöyle diyor;

Değerli Müşterimiz Üst Pakete Geçiş Talebiniz Sistemimize Kaydedilmiştir

ardından bir mesaj daha geliyor

Değerli Müşterimiz Altın Pakete Geçiş Talebiniz Sistemimize Kaydedilmiştir.

Uydunet'te herhangi bir taahhütname işine girişmemek için yaklaşık 3 yıldır normal olarak hizmetimi almakta ve kampanyalardan yararlanmak istememekteyim fakat gelin görün ki haberim bile olmadan böyle bir kampanyanın içine çekiliyorum bir anda. Hemen aradım tabi durumu izah ettim. Bana söylenilen ise şu;

- Altın pakete geçiş talebinde bulunmuşsunuz.

- Bir sözünüze internet kampanyası talebinde bulunmuşsunuz 2 yıllık taahhüt başlamış

Dedim bunları ben mi yapmışım? Ne zaman başvurmuşum, nereden başvurmuşum orada yok mu?

Yok.

Gergin geçen bir kaç dakikanın ardından kampanya başvurularını, daha doğrusu benden habersiz bana yapılan yanlışı geri aldılarabildim. Size tavsiyem arayın sorun, Uydunet nasıl böyle bir şey yapabiliyor onu anlamıyorum fakat bu resmen benim Uydunet'e olan güvenimi sarstı. Şu yazıdan sonra bir kere daha arayıp sormayı düşünüyorum garanti olması adına.

Steam: Kurtupa

• selam beyler bir sorum olacak lütfen cevap verin.

bizim evde hali hazırda bir uydunet modemi var. fakat ben eve yeni bir modem daha bağlatmak istiyorum. yani birbirinden bağımsız iki uydunet modemi olacak, birinin kotasını ötekini etkilemiycek.

şimdi size sorum, böyle bir şey yapmak mümkün müdür? gerekli teçhizatlar nelerdir böyle bişeyi yapmak için? telefon hattı şart mı, hiçbir bilgim yok cidden lütfen yardım edin
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • İzmir'deki şanslı azınlıktansınız demekki
    Dediğiniz gibi dileyelimki hep sorunsuz devam etsin.
  • Redall kullanıcısına yanıt
    Sık sık olmasada uydunetin websitesinde online işlemler sayfasından aboneliğnizi ve aldığınız hizmetleri kontrol edin ,
    beni de bir ara habersiz yere güvenli internet filtresi hizmetine kaydetmişlerdi , gezindiğim sitelerin yarısına güvenli değil diye girmiyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

selam beyler bir sorum olacak lütfen cevap verin.

bizim evde hali hazırda bir uydunet modemi var. fakat ben eve yeni bir modem daha bağlatmak istiyorum. yani birbirinden bağımsız iki uydunet modemi olacak, birinin kotasını ötekini etkilemiycek.

şimdi size sorum, böyle bir şey yapmak mümkün müdür? gerekli teçhizatlar nelerdir böyle bişeyi yapmak için? telefon hattı şart mı, hiçbir bilgim yok cidden lütfen yardım edin

evet mümkün hatta 2 hattı router ile birleştirip aynı anda 2 hattı tek makinede kullanma şansınız da var. Müşteri hizmetlerini arayıp, aynı adrese 1 tane daha internet bağlantısı istiyorum demeniz yeterli, onlar sizi yönlendirecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

selam beyler bir sorum olacak lütfen cevap verin.

evet mümkün hatta 2 hattı router ile birleştirip aynı anda 2 hattı tek makinede kullanma şansınız da var. Müşteri hizmetlerini arayıp, aynı adrese 1 tane daha internet bağlantısı istiyorum demeniz yeterli, onlar sizi yönlendirecekler.

başka bi konuda arkadaşlar iki tane telefon hattı şart, apartman içinden kablo çekilmesi lazım falan diyordu. onu yapmak zorunda mıyız peki hocam
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Aynı adreste iki internet hattına ne gerek var ki, kotası ve hızı yetmiyorsa yükseltirsin kullanırsın, bence iki hat mantıksız ve gereksiz masraf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • sınırsız için yada yüksek kotalı tarifeler için bir güzellik bekliyorum ..yeni gelişmeler var mı ?

10 -20 mbit sınırsızlar için ve 25-50 mbit için kotalı tarifeler de 500-600 gb olmadıkça geçmeyi düşünmüyorum keza 50 mbit sonrası 3 mbit çok can yakacak :(
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Valla ben son 8 gün kota akn yaşadım 50 den sonra 3 bir şey download etmenin dışında pek sorun olmadı
    Sadece güncellemelerde falan 5 dakka beklerken 15 dakka bekledim

Birde şunu diyeceğim kafam olsa 50 mbs hız yerine 20 mbs hız alıp 250 gb kota alırdım
    Çünkü hız yükseldikçe erittiğin gb kotasıda o orantıda çok fazla oluyor

Diyeceğim oki hızı orta karar tutup kotayı yüksek tutarsanız kota iletine takılmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Merhabalar uydunet'ten şikayeti olan var mı ? Varsa ne gibi şikayetleriniz var ? Uydunete geçmeyi düşünüyorum (Kadıköydeyim )

Hiç düşünme geç. son kararım.

uydunet ile ilgili her yerde aynı iki şikayet var;

1. akşam saat 8 ile 12 arasında hız bariz düşüyor.
    2. wifi sinyali çok zayıf evin heryerinde çekmiyor.

Bu iki sıkıntı ile ilgili uydunet kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? eğer asılsız ya da abartılı ise ben de başvurumu yapacağım.
  • ek kota servisleri başlamış. kotaya eklenmeyen uyku yok hizmeti. bir de bir günlük nitro hizmeti başlamış. teledünya abonenin doğum gününde 3 gün tüm paketler ücretsiz, bir de uydunet abonerine gün nitro bedava.

nitroda kotadan sayılmayan 24 saatlik 100 mbps internet hizmetiymiş. fiyatı pahalı ama 3.90. ama o gün önemli bir şey indirecekseniz işe yarar.
    ilk sorunuz lokasyonla alakalı nerede oturduğunuzu yazın orada oturan birisi varsa net bilgi alırsın. misal ben istanbul/fatih'te oturuyorum, 8-12 arası hız düşmesi yok. günün her saatinde stabil.

wifi sinyali çok iyi değil fakat çok da zayıf değil. evin stratejik bir yerine modemi koyarsanız problem yaşamazsınız.

Orijinalden alıntı: onuruno99

kampanya konusuna yazdığımın aynısını buraya da yazmak istedim.

uydunet ile ilgili her yerde aynı iki şikayet var;

1. akşam saat 8 ile 12 arasında hız bariz düşüyor.
    2. wifi sinyali çok zayıf evin heryerinde çekmiyor.

Bu iki sıkıntı ile ilgili uydunet kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? eğer asılsız ya da abartılı ise ben de başvurumu yapacağım.

evdeki sinyalde pek sorun yok. ama bizim duvarlar çok kalın değil bir de konumu iyi. modemin wifi sinyali problemli. routerım evde değil her yerde çok iyi çekiyordu.dairenin dışında çekmiyor. ilk başta çok iyi çekiyordu sağlık bakanlığının radyasyon oranı belirlenin üstünde diye sinyali azaltınca sinyal kalitesi azaldı. akşam da yoğunluktan ping oranında artış yaşanıyor. bu da genel bir durum.

• 
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.