Şimdi Ara

Kablolu mouse önerisi alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyatlı kablolu mouse önerisi istiyorum.Tepkimesi anında olan fiyat/performans ürünü.Günlük kullanacağım arada iyi fare gerektiren counter strike oyununu vs. oynarım.Bu oyunları microsoft marka kablosuz mousemlede yapabiliyorum fakat oyun veya internette sörf esnasında kasılmalar yapıyor.Ucuz birşey bakıyorum 20-30 lira arası en en fazla.Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• Logitech G100s. Daha ucuz modeller ofis sensörlü oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Onerinize bayıldım gaming mousesi hemde.4 sene kadar önce logitech g300 almıştım 2.5 sene kullandım ve bozuldu tuşları basmıyor.yine logitech süper olur hatta yarın bakayım buna.

• 2 ay önce aldığım Everest SGM-X7 yi kullanıyorum. Ele tam oturuyor. Yeşil-800 Kırmızı-1200 Turuncu-1600 Aydınlatma/DPI şeklindede ayarlanması var. Fazladan double click ve baş parmakla kullanılar 2 tuş var.
    Ben bimeksten 45 liraya mousepad ile beraber aldım.
    Önerdiğiniz mouse hiçbiryerde bulamıyorum.Yok hiçbir yerde valla.
    everest gibi markalara pek güvenmek istemiyorum aslında ama onada bakıcam
  • Logitech G100s o bütçede 1 numara..
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    G100s @ Amazon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    45-46 liraya denk geliyor amazonda teknosada vs. 20 lira yazıyor niye çok fark var çözemedim zaten hiçbir mağazada bulunmuyor :(
    Sorun yok fiyatta.

O sitelerdeki fiyatlar dolar kuru düşükkenki dönemden kalmış eski fiyatlarıdır.
    öneri için sağol fakat mouseye o kadar para vermek istemiyorum şuan için günlük kullanım için olanlara bakıcam o zaman

• önerileriniz için teşekkürler değerlendireceğim.Yanlız gaming mouse kullana kullana alışkanlık oldu acaba everest gibi markaların gaminglerine de baksam mı ? 30 lira dolayında olanlara ?
    bak, tabi alma
  • logitech in günlük kullanım için olan mousesi bile daha iyidir diyorsunuz yani.

• Şu mouse alabilirsin hocam.
    www.vatanbilgisayar.com
    Rampage DLM-355 GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-dlm-355-gaming-mouse.html

Ön yargılı olma bence git mağazada dene ona göre karar ver :)
  • amenraa35 A kullanıcısına yanıt
    Bunun switch ve sensörü kaliteli de anakartı dandik. Hem 30 liraya satılıyordu zamanında, 50 etmez.
  • Hocam prof bir oyun mouse değil farkındayız fiyat performans olarak iyi bir ürün dolar kuruna göre vatanda ürünlerin parası değişiyor. Ama 41 tl altı hiç görmedim. Tabiki buda senin görüşün kolay gelsin.
  • G100syi türkiyede bulsam ben Alicam çok iyi bir ürün. Ama malesef hiç bir firmada satışta yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amenraa35 A kullanıcısına yanıt
    Mouseye şuan o kadar para veremem hocam.Yinede öneri için teşekkürler.Sanırım logitech m100 alıcam
  • G100s al bütçene uygun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.