Bildirim
Telefonu hoparlör olarak kullanabilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
http://www.turkhackteam.net/tht-yardim-merkezi/358642-telefonu-bilgisayar-hoparloru-olarak-kullanma.html
usta ben hıc duymadım boyle bısı ılgınc bır ıstek ...lınkı ıncleyın belkı bır fıkır verır . -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
http://www.turkhackteam.net/tht-yardim-merkezi/358642-telefonu-bilgisayar-hoparloru-olarak-kullanma.html
usta ben hıc duymadım boyle bısı ılgınc bır ıstek ...lınkı ıncleyın belkı bır fıkır verır .
ilginiz için teşekkürler
her siteye baktım(yabancı siteler dahil), 2-3 tane program denedim fakat işe yaramadı
bir de dh'ye sorayım dedim
-
telefonun içindeki hoparlörleri çıkart 3,5 jack'e bağla ses sağdece az çıkar -
quote:
Orijinalden alıntı: birisi_98
telefonun içindeki hoparlörleri çıkart 3,5 jack'e bağla ses sağdece az çıkar
ha ha ha ne adamsin yabu arada böyle bir sey bulsan süper olur w810umda süper olur ama imkansız gibi birsey bence bu dedigin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
teşekkürler ama yapmak istediğim böyle bişey değil,
bir şekilde telefonu bilgisayara bağlayıp, bilgisayardan gelcek sesi telefondan çıkartmak istiyorumbu mümkün mü?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
quote:
ha ha ha ne adamsin yabu arada böyle bir sey bulsan süper olur w810umda süper olur ama imkansız gibi birsey bence bu dedigin
şaka bir yana ama aslında gerçek.
Oyuncak hoparlörünü çıkardım 3,5lik jack taktım jackı da mp3e taktım biraz olsun ses verdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ooryuken
quote:
bir şekilde telefonu bilgisayara bağlayıp, bilgisayardan gelcek sesi telefondan çıkartmak istiyorumbu mümkün mü?
o şekilde mümkün deyil ama dediğmi yaparsan mümkün
-
quote:
quote:
quote:
Oyuncak hoparlörünü çıkardım 3,5lik jack taktım jackı da mp3e taktım biraz olsun ses verdi
ya senin dediğine imkansız demedim cocugun yapmak istediği imkansız telefonun hoparlöründen bilgisayarın sesini getirmek mümkün degil
telefon çalışır iken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ooryuken
quote:
o şekilde mümkün deyil ama dediğmi yaparsan mümkün
sen yine de bunun dedigini yapma
-
telefonunu bluetoothla eşleştirdiğinde hizmetler sekmesinde ne yazıyorsa onları yapabilirsin. -
quote:
quote:
quote:
quote:
ya senin dediğine imkansız demedim cocugun yapmak istediği imkansız telefonun hoparlöründen bilgisayarın sesini getirmek mümkün degil
telefon çalışır iken
evet o imkansız
-
mumkun yada degıl ..
benım merak ettıgım arkadas yazarsa sevınırım... acaba boyle bırseye neden ıhtıyac duydu ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X