Şimdi Ara

Kablolu kulaklıklar geri döndü: Satışlar yeniden artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafasız tayfa anlamadan kablosuza kaydı şimdi geri geldi sonra geri giderler zaten çok şeyetmeyin

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Tek önereceğim kulaklık türü bunlar modüler, KZ serisini seviyorum her fiyat bütçeye uygun kulaklık var ama orta segment bir modelini kesinlikle tavsiye ederim kaliteli bir kablo ve mini bir kulaklık amfisi ile harikalar yaratıyor çok çeşit kulaklık denedim bunlardan aldığım keyfi almadım sağ alt kısımdaki kulaklık daha fazladır ama rahat 12 yıldır kullanımda hiç bir sorun kırılma yok kablosu bile sağlam ama diğer kalın kablolar kaliteyi arttırıyor sol üstteki kablo efsane iyi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 13 Mart 2026; 01:59:01 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• camelon kullanıcısına yanıt
    Kz nin hastasıyım çok seviyorum ben resimdeki hariç bir kaç modelim daha var her birinin ayrı bir güzelliği var ama sağ alttaki 12 yıldan eskidir ondan vazgeçemiyorum her alanda iyi zamanında baseus ba03 almıştım halen daha çalışıyor onunla birlikte inanılmaz bir ses çevrelemesi yapıyor kulaklık başkasına ihtiyacım yok 🤣😉

sıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 13 Mart 2026; 02:08:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• paco_ct kullanıcısına yanıt

Ses kalitesi önemli tabii ama BT kulaklıgın bir avantajı da desktop bilgisayardan dinlerken, evin icinde büyük serbestlik veriyor. Kabloluyla PC başına çakılıyorsun yerinden kalkamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2026; 7:5:58 >

• camelon kullanıcısına yanıt
    Şimdilik rosstech 3.5 kablolu buldum, tamamen aliminyum gövde!, düşük fiyat segmentin'de bazı firmalar yüksek fiyata satılan marka'lara göre düşük fiyat'ta seçenek sunuyor ve rekabet'i arttırdığını düşünüyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 13 Mart 2026; 16:12:25 >

• paco_ct kullanıcısına yanıt
    KZ o kadar da iyi bir marka değil. FiiO, iBasso, Hidizs gibi markalar ondan daha iyi. Bakmayın burada sadece adı duyuldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak boyutlu telefon (S7 ve S9 örnek olabilir), tek kamera'lı, deliksiz çentiksiz 120hz ips lcd veya super amoled, oled vs vs çeşit ekran'lı, 3.5mm, hafıza kartı, çift nano sim, çıkarılabilir batarya, her telefonda olmalı, özellik'le firmalar istedikleri gibi telefon ürettiği için firma'ların işine gelmiyor!, kullanıcı'da istediği seçimi yapamıyor!, isteyen ihtiyacına göre kullanabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 15 Mart 2026; 12:13:45 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    en iyisi değil tabi ki ama kötü de değiller ben uzun yıllardır TR de bilinmezken kullanmaya başladım bir dac ile kullanıldığında gerçek performansını alıyorsun ve orta ve üst seviye ürünleri ciddi anlamda iyi performans veriyorlar

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    onun için bluetooth dac var resimde de görebilirsin 😉 normalden çok daha kaliteli ve rahat kullanım yapabiliyorsun

• Dusuk butceli ve kablosuz dusunenler Edifier X3 Lite arastirmasini oneririm. 20 dolara almistim, bu paraya bu ses kalitesi f/p anlaminda cok iyi

• Yuksek sesi distorsiyonsuz verebiliyor mu? yoksa ATH M50xBT2 mi alayim? Bana eko apo ya da xeq gibi seylerden x2 x3 yapinca sesi bozmayan bir sey lazim opera klasik black metal tiz onemli bol b@sli hirt kulakligi olmamali. Kulaklarim biraz daha sagir olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2026; 15:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Butceyi daha da arttirabilirim yani bu tarz bir kulaklik lazim sennheiser mi alsam tiz kulakliktan anlayan pek yok forumda galiba

Kablosuz kulaklıklara geçmek için çabaladım pek çok övülen kulaklığı aldım sonunda yine kablolu kulaklıklarıma geri döndüm.

• PeYLeR. P kullanıcısına yanıt

Peki hocam nerede demo urun bulabilirim ve dinleyebilirim? yani teshir urunu? Vatan'a gecenlerde gitmistim kulaklik gozume ilismedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2026; 16:50:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.