Şimdi Ara

Kablolu Kafaüstü Kulaklık? (Maks 200TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halihazırda kablosuz kulakiçi kulaklığım var ama hem sağlık açısından hem de şu an yaşadığım yazılımsal sorunları yaşamamak açısından bir kulaklık almayı düşünüyorum. Tek kriterim ise uzun süre götürecek olması (Yazılımsal anlamda sıkıntı çıkarmayacaksa kablosuz da olur ama fiyatı çok yüksek olmasa iyi olur idarelik kullanırım)

Konudan biraz uzak biliyorum ama asıl yerde de hiç cevap gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• I think bulursan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb yada amazona gir fiyat araliğı gir en çok satanlari sırala arasından puanı en yüksek olanı al.bütçe ne olursa olsun işe yarayan taktik.almadan önce akakce cimriden falan sitelerdeki fiyatlarina da bak belki daha ucuza satan bir yer vardır.

• kablosuz zararlı mı?

bir de yazılımsal sorunlar ne

• Yok kulakiçi olmasından
    Yazılımsal atıyorum bir taraf bağlanıyor öbürünü bağlayınca diğerinden ses gelmiyor, ya da durup dururken kapanıp açılıyor vs.

• anladım

• Benim kulaklıklrımın %90ı temassızlıktan çöp oldu o yüzden sağlam kablolu varsa onu düşünürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 14 Kasım 2022; 0:43:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200 liraya kulaklık var mı onu bilmiyorum

• Philips shp1900

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kafa üstü kulaklıklardan ses verme problemi yüzünden vazgeçtim yakın zamanda . Akg kulak ici kablolu var bende çok çok memnunum . Aynısından abimde de var 2 senedir kullanıyor ve çok sağlam

• ikinci el al pedlerini değiştir 2 ay önce 200e jbl e40bt aldım 8 saat kadar da götürüyor

• Şöyle bir şey buldum ama nasıl bilmiyorum

trendyol.com
    Torima P47 Beyaz Extra Bass Wireless Bluetooth Kulaklık 5.0+ Edr Fm Radyo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/torima/p47-beyaz-extra-bass-wireless-bluetooth-kulaklik-5-0-edr-fm-radyo-p-46924549
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.