Şimdi Ara

Kablolu interneti kablosuza çevirme YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba benim evimde kullandığım kablolu bir internetim var ben bun nasıl kablosuza çevirebilirim? Wireless bir modem mi alayım, acces point mi alayım? Ne yapmam gerekli bunları aldıktan sonra internet sağlayıcımdan fln interneti kablosuza çevirmem gereklimi böyle bişey var mı? Router ne ? şu küçük usb adaptörlerden alsam bu işi görür mü? ne yapmam lazım? Bu network konularıyla ilgili hiçbir bilgimm yok mazur görün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALTARIK -- 20 Ocak 2013; 17:08:13 >

• Bu konuda bilgi sahibi olan hiç kimse yok mu? acil yardıma ihtiyacım var
  • Bu konudan yüzlerce var Keşke biraz araştırsaydınız.Gerekli olan cihaz bu
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR740N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ON7Lee -- 20 Ocak 2013; 20:14:20 >
  • Bana göre tplink 740n modelini alsan kablolu bir baglantiyi kablosuz saglarsin ve hesaplı.Hem uydu net te yaptım hemde metronet de uyguladım menunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Bu konudan yüzlerce var Keşke biraz araştırsaydınız.Gerekli olan cihaz bu
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR740N

Yardımın için sağol. Ama ben şunu öğrenmek istiyorum Bende kablolu modem var bunu acces point le mi dağıtmam lazım router le mi? kablosuz modemmi almam lazım bunlardan birini yaptıktan sonra internet sağlayıcısından bir ayar değişikliği fln yapmam lazımmı?

• Msn eklerseniz sorularınızı cevaplarım
  • tamam ekledim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba ben kablosuz olarak internete bağlanıyordum fakat başka odaya gittim internet kesildi tekrar yapabilmem için kablolu olarak bağlan oradan kablosuza çevir dediler ama yapamıyorum bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
  • DAHA ÖNCE yapmıştım şimdi unuttum yapamıyorum kablolu olarak bağladım ama nasıl çeviricem kablosuza bilmiyorum bunun hakkında yardım istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.