Şimdi Ara

Kablolu gamepad nasıl korunur ? (f510)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech f510 kablolu gamepad alalı 2-3 ay olmama rağmen temassızlık sonucu bozuldu..garantiye gönderdim...logitech kalitelidir diye sağlam birşey paraya kıyıp aldım fakat o kadar hassas olmama rağmen temassızlık oldu kablonun tam kola bağlandığı yerde...kabloyu sıkı bir şekilde sarmak zarar verir diye elimin etrafında döndürerek(biraz da dağınık şekilde) laptop çantasına koyuyorum..ve böyle kullanarak gittiği süre bu kadar oldu...kablolu gamepad nasıl korunur arkadaşlar birşeyi mi var ben mi bılmıyorum ?



  • Fazla sarsılmasından veya kabloyu gamepade dolayarak kablonun kırılmasına neden olmasından dolayı temazsızlık sorunu ortaya çıkabiliyor.Logitch tede snopydede kullanılan kablo kalitesi değişmez, kırılmalar yaşanabilir.Ayrıca elektronik aletler birazda şans işidir kimi çok hor kullanır yinede 1-2 sene gider siz dikkatli kullanmanıza rağmez bozulmuş.Korumak için sarsıntıdan ve kabloyu gamepade dolamaktan kaçınınız.
  • kabloyu dolama tel gibi birşeyle düzgünce bağla 5 senedir kullandığım gamepad im hala sapasağlam markasıda dandik birşey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: criesofcredo

    kabloyu dolama tel gibi birşeyle düzgünce bağla 5 senedir kullandığım gamepad im hala sapasağlam markasıda dandik birşey

    öyle yapacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.