Şimdi Ara

Kablolu Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4 te kullanmak üzere kablolu, kablonun üzerinde mikrofonu olan bluetooth kulaklık arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

• Kablolu derken şu boyuna asmalıları mı kastediyorsunuz
  • ya bildiğimiz kulaklık girişi (3,5mm) olan bluetoothlu kulaklıklardan örnek olarak :

www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-hm1500-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi-/ProductDetails.aspx?productId=telbkulsamhm1500&categoryId=16218

ama bunda muzık desteği yok ve kablosunda mıkrofon olup olmadığını bılmıyorum

• bluetooth varsa kablo ne alaka orasını anlamadım.. Ya da kablolu istiyorsanız bluetooth ile ne yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

bluetooth varsa kablo ne alaka orasını anlamadım.. Ya da kablolu istiyorsanız bluetooth ile ne yapacaksınız?

+1907 3,5mm jack girisi olan kulaklik, bluetooth olmaz ama sadece bluetooth kulaklik istiyorsaniz (hem konusayim, hem muzigimi dinleyeyim) o zaman derimki bu konu coook acildi biraz arastirin derim.
  • www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-hm1500-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi-/ProductDetails.aspx?productId=telbkulsamhm1500&categoryId=16218

İlk defa gördüm bu tarz bir ürün. Mantığı ne acaba?

Radyason konusunda endişe duyanlar için mantıklı olabilir. Bu tarz düşüncelerle, BT yerine kablolu kullanan tanıdıklarım var ve onlar için oldukça mantıklı gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

bluetooth varsa kablo ne alaka orasını anlamadım.. Ya da kablolu istiyorsanız bluetooth ile ne yapacaksınız?

+1907 3,5mm jack girisi olan kulaklik, bluetooth olmaz ama sadece bluetooth kulaklik istiyorsaniz (hem konusayim, hem muzigimi dinleyeyim) o zaman derimki bu konu coook acildi biraz arastirin derim.

bu makınede hem bluetoot hemde bluettothdan kablo yardımıyla konuşma yapabiliosunuz benim ihtiyacım bu şekilde o yüzden sizlerede danışmak istedim. yok diyen arkdaş içinde link vermişti ama yinede yok demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    9 ay önce açıldı
    JBL KABLOSUZ KULAKLIK
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü ilk kez gördüm, enteresan geldi biraz.

Tam olarak anlamak için soruyorum belki benim de ihtiyacım vardır farkında değilimdir. Sorgulamıyorum o şekilde algılamayın lütfen..

Bluetooth ve kabloya aynı anda nasıl ve ne şekilde ihtiyaç duyuyorsunuz? İkisi ile de herşeyi yapabilirsiniz.
    Bu iki özelliğin aynı anda olmasının esprisi nedir sizin için?
    Kabloyla yapıp bluetooh ile yapamadığınız (ya da tam tersi) bir şeyler vardır diye düşünüyorum da yine de cevabını bulamadım?

Neden böyle bir ürüne ihtiyaç duyduğunuzu yazabilirseniz eğer belki benim de ihtiyacımın olduğunu düşünüp ben de alabilirim?

Bu arada bu linkteki ürünün kablosu tak çıkar şeklinde midir?
  • benim kullandığım ürün Sony Ericsson MW600
    demek istediğin sanırım buna benzer birşey bulabilirsen tabi
    http://forum.donanimhaber.com/m_41821234/tm.htm (burada bir incelemesi var bir bakın derim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEBRAD -- 2 Haziran 2011; 16:40:43 >
  • Devamlı kulakta olmaması ve radyasyon muhabbetinden etkilenenler için sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Devamlı kulakta olmaması ve radyasyon muhabbetinden etkilenenler için sanırım?

e o zaman direkt kablolu kulaklık alır geçerim bluetooth ile ne yapılır? :)
  • quote:

Ürünü ilk kez gördüm, enteresan geldi biraz.

Tam olarak anlamak için soruyorum belki benim de ihtiyacım vardır farkında değilimdir. Sorgulamıyorum o şekilde algılamayın lütfen..

Bluetooth ve kabloya aynı anda nasıl ve ne şekilde ihtiyaç duyuyorsunuz? İkisi ile de herşeyi yapabilirsiniz.
    Bu iki özelliğin aynı anda olmasının esprisi nedir sizin için?
    Kabloyla yapıp bluetooh ile yapamadığınız (ya da tam tersi) bir şeyler vardır diye düşünüyorum da yine de cevabını bulamadım?

Neden böyle bir ürüne ihtiyaç duyduğunuzu yazabilirseniz eğer belki benim de ihtiyacımın olduğunu düşünüp ben de alabilirim?

Bu arada bu linkteki ürünün kablosu tak çıkar şeklinde midir?

tabiiki sölerim.evdeyken telefonla çok fazla konuşuyorum radyosdan etkilenmemek için bluetooth kulaklık geçen ay almıştım baya iide samsung ama maalesef sessiz konuştuğumda sesimi karşı taraf alamıyor mikrofonu uzakta olduğu için. ve evde rahatsız olan kişiler mevcut o yüzden bağırarak yada yüksek sesle konuşamıyorum(nine dene)

bu yüzden ayrı bir kulaklığı olursa mikrofonundan yüksek sesle konuşmadan sesim karşı tarafa rahatça gider diye düşünüyorum -kı sanırım bu şekilde talepler doğrultusunda bu ürün halka arz edilmiş- aynı zamanda radyayondanda uzak durmuş olurum amacım bu. uzun zmaandır arıyorum ama sanırım dh daha bu ürünün farkında bile değil

teşekkürler

quote:

aynen kardeşim. yukarda açıkladığım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 2 Haziran 2011; 16:47:12 >

• arkadas kaliteden odun vermiyorsan "sennheser" derim, ben sahsen bunu Kullaniyorum oldukca memnunum.
  • Nokia Stereo Bluetooth Kulaklık BH-503 bunu kullanıyorum gerçekten mükkemmel ebaydan almıştım 100 tl civarına sahibindende de var hepsiburadaya baktım 286 tl yazmışlar nasıl bir karla satıyorsun arkadaş !
  • Maksat radyasyonsa bluetooth kulaklıkta sinyal yayiyor
  • quote:

quote:

e o zaman direkt kablolu kulaklık alır geçerim bluetooth ile ne yapılır? :)
    Mesela arkadaşıma dayanmıyor kulaklık. Bağlantı yerinden her daim temassızlık oluyor. Ne bileyim, o tip işler için falan uygun olabilir...
  • frekanstan kaçınıyorsanız dalga boyu vs sorunsa sizin için bluetooth almayın o zaman. onda da radyasyon var ?
  • merhaba arkadaşlar

yorumları sonuna kadar okudum. ben telekomünikasyon sektöründe çalışan ve telefon görüşmesi konusunda sektörün hakkını fazlasıyla verenlerdenim (4saat/gün) çok sayıda ve çeşitli markalarda kablolu kablosuz kulaklık kullandım. son olarak ben de kablolu bluetooth kulaklık kullanıyorum.

sebebi ise bluetooth kablosuz kulaklığı sürekli kulakta tutamıyorsunuz. hem kulak sağlığı hem de sağda solda unutuyorsunuz. örneğin arkadaşlarınızla bir mekana gittiniz ya da aracınızdan acele ile çıkıyorsunuz. bir bakmışsınız kulaklık kulakta yok. çıkardığınız zaman cebe falan koyamıyorsunuz.

kablolu kullan diyenleri duyuyorum. evet en sağlıklısı ama telefondan sarkan 1,5 metre kabloyu görüşme yapmadığın zaman bir yere sokamıyorsun, araç kullanırken direksiyon çevirirken dolaşıp duruyor. dolaşmasın diye telefonu bacağının arasına alıyorsun vs vs vs

böylece kullandığım modelleri anlatayım sizlerde faydalanın istedim. ama şu diye işaret edemem. hepsinin farklı artısı var.

bross BSH-02C model kulaklık 3.5 mm kulaklık jack opsiyonu, radyo özelliği ve fiyatı ile öne çıkıyor. görüşme netliği her iki taraf içinde doyurucu. ayrıca mini usb ile şarj olması benim için çok önemli bir unsur. dizaynı daha iyi olabilirdi.

ECSeven S-T.610 aynı model kulaklık bross ile aynı donanıma sahip ayrıca micro sd ile mp3 çalıyor. bence ses netliği ve çekim alanı sıkıntısı var.

Samsung HM1500 ise çift telefon desteği ve titreşim ile öne çıkıyor ancak bence ses boğuk geliyor.mini usb ile şarj oluyor.

son olarak Nokia BH-608 modelinde her şey çok iyi sade bir bluetooth kulaklık bence 2 eksisi var kulaklık kulak içine girmiyor ve ayrıca şaj aleti taşımalısınız.

ben illa da kablosuz kullanacağım diyenlerde plantronics discovery 975 alsın derim.

• Buluetooth kulaklık almak istiyorum telefonum iphone4s hangiarkayi önerirsiniz yarı kablolu olacak am
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

merhaba arkadaşlar,

iphone 4 te kullanmak üzere kablolu, kablonun üzerinde mikrofonu olan bluetooth kulaklık arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Sony Ericsson MW 600 kullanabilirsin. Iphone ile super uyumlu. Cok guzel bir kulaklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.