Şimdi Ara

Kablolu bir modemi kablosuz modeme ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolu bir modemi kablosuz modeme çevirebilirmiyim ?

Yapacak olursam bana maliyeti ne olur ?

• ethernet portundan çalışan aparatlar varmış
  • bir kablosuz dağıtıcı almanız lazım ama kablosuz adsl modem alırsanız daha iyi olur.çünkü kablosuz dağıtıcılarla aynı fiyattalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 23 Mayıs 2007; 16:45:17 >
  • Bu aralar bende aynı şeyi araştırıyorum.

Araştırmalarım sonucu şu router'i buldum.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2696&productid=bd93267

Arkadaşlar yukarıdaki ürün hariç evde kablosuz internet yaratmam için ek bir cihaza ihtiyacım varmı ?
  • hayır gerek yok ben bu routerı görmemiştim fiyatı uygunmuş bununla ethernetten gelen interneti dağıtabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

hayır gerek yok ben bu routerı görmemiştim fiyatı uygunmuş bununla ethernetten gelen interneti dağıtabilirsiniz.

Sağol ckm.
    Bu routeri alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Bu ACCESS POINT'i alman yeterli...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd82009#tablnk

Hepsiburada.com ısrarla bu ürünü "kalosuz access point (=erişim noktası) olarak sınıflandırmakta ama aslında bu cihaz bal gibi "kablosuz router (=yönlendirici)" bir üründür!...

• Netmaster w213g. Bu ürünü ben kullanıyorum. Bu cihaz ap router.
    Anteni çok kuvvetli bir şey değil ama karşılıklı iki dükkan arası yaklaşık 10 küsur metre ve arada sokak var. Kesinti yapmadan iş görüyor. Hem internet dağıtıyor hem de ağa bağlı network printeri makinelere kullandırıyor.
  • Çok uzun bir süredir USR 5451 access point kullanmaktayım. Performansını merak eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.