merhaba kulaklığın kablosunun uç kısmı açılmış ona nasıl bir yama yapabilirim kablonun kopmaması için
quote:designr makaronla yapabilrsin sagol hocam bu makaron sıkışması için kaç derece civarında ısıtmam gerekir kulaklığa da fazla zarar vermek istemiyorum (çok şey istediğimin farkındayım)
quote:Orijinalden alıntı: eldblo quote:designr makaronla yapabilrsin sagol hocam bu makaron sıkışması için kaç derece civarında ısıtmam gerekir kulaklığa da fazla zarar vermek istemiyorum (çok şey istediğimin farkındayım) derece merece değil ya :D altına çakmak tutucan o kendini sıkacak 3-5 sn fln :D
quote:designr quote: Orijinalden alıntı: eldblo quote: designr makaronla yapabilrsin sagol hocam bu makaron sıkışması için kaç derece civarında ısıtmam gerekir kulaklığa da fazla zarar vermek istemiyorum (çok şey istediğimin farkındayım) derece merece değil ya :D altına çakmak tutucan o kendini sıkacak 3-5 sn fln :D sagol hocam halletim silikon bayağı sağlam iş çıkarıyormuş bu arada bir kaç gün sonrada makaronla üstünü sağlamlaştıracağım