Şimdi Ara

Kablo TV kanallarının bir bölümü gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablo TV dijital değil analog, ama daha uygun bir kategori bulamadığımdan buraya yazıyorum

Uyduda frekanslar değiştikten sonra Ankara'da bir kablo TV kullanıcısı olarak bende bu değişiklikler oldu:

- Kanalların S ve CH bandında yerleri tümüyle değişmiş
    - Aralarında sky, MTV, Number1, Kanal A gibi kanalların bulunduğu bir çok kanal çıkmıyor. Farkettiğim tek yeni kanal ATA
    - Kablo TV kalitesi düştü, hemen tüm kanallarda uzunlamasına çizgilenmeler şeklinde görüntü bozulması farkediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 27 Ekim 2008; 8:50:13 >

• yapma ya kötü olmuş eve gideceğim şimdi uğraş dur.etkilenmeyecek diyorlardı..
  • Yayın kalitesi dediğiniz gibi berbat. Bazı kanallar kaybolmuş, yerinde siyah bir görüntü var sadece. Discovery ve TNT kanalları şu anda ingilizce yayın yapıyor.
  • Ben İzmir'deyim yazdığınız 3 sorunun aynısı bende de var. Biraz önce görüntü sapıttı şimdi tekrar geldi. Ama yayın bozulmadığı zaman görüntü dijitalden farksız özellikle Cnbc-e çok net.
  • aynı sorun dün geceden beri bizdede var.cogu kanalda sinyal yok uarısı veriyor yada ekran karanlık oluyo.atv,kanal d,star ve show dışında cogu kanal yok. 444 0 126'yı arıyorum telefon sürekli mesgul bazen düşer gibi oluyor bu seferde ses gelmiyor telden.sinir oldum ne yapabiliriz ki bu durumda
  • Arkadaslar Bursadada aynı sorun mevcut
    kanala,atv,mtv,dream,powerturk vb..bi kac kanal daha var siyah ekranda olan aramada kanallarda cıkmıyo hani kanalların hepsini gosteren bi bolum varya ordan takip edicekmisiz galiba bakalım kablo tv ne zaman halledicek sorunları bence cok sinir bozucu olmaya baslamıstır kablotv(teledunya)yani
    Herkes toplansın buraya bence
  • Teledunya(Kablotv) Nin musteri hizmetleri numarasımı degisti arkadaslar...
    ben 444 0 126 yı arıyorum ev telefonu gibi calıyo sonra mesgule dusuyo yicem kafayı sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLO TV [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 29 kadar frekans değişliği devam edecekmiş.Hepsi rayına oturunca bizide bir güncellme atarlar artık :)
  • çok güzel ya ancak onlardanda zaten öyle bi cevap gelir 29una kadar bazı kanalları seyredemicez yani allah korusunda su kablonet(uydunet) kopmasa bari simdi onuda bahane ederler kesintiye ugrar falan

NoT...Bursada Dreamtv yayına basladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbekar -- 27 Ekim 2008; 11:00:16 >
  • nasıl yani 29 una kadar böylemi devam edecekmiş bunlar iyice sacmalamaya basladılar.uydunun frekansları değişiyor olan bize oluyor
  • Bu kadar sert olmayalım arkadaşlar. Şuanda dışarıdan konuşmak çok kolay, birde oradaki insanlar gece gündüz mesai veriyorlar ve onlarda isterki biran önce bitsin. Bunlarıda düşünelim, kimse kimseye eziyet etmek için kendini çok daha fazla çalışmaya zorlamaz önyargılı olmayalım lütfen.

quote:

Orjinalden alıntı: bora_xx

nasıl yani 29 una kadar böylemi devam edecekmiş bunlar iyice sacmalamaya basladılar.uydunun frekansları değişiyor olan bize oluyor
  • yeni kanal değişikliklerine bakıyorum ve birşey dikkatimi çekti. önceden sadece cnbce stereo yayın yaparken şimdi nerdeyse tüm kanallarda stereo var görünüyor. lifeview flydvbtrio kartım var. istanbulda da bir çok kanalın yeri değişmiş durumda.

ayrıca kanal sıralamamlarıda değişmiş. bana göre öncekine göre daha iyi olmuş durumda. spor kanalları ardarda belgesel ve yabancı kanallar ardarda gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmane -- 27 Ekim 2008; 12:18:30 >
  • bu bir geçiş süreci..arada tabi bazı sıkıntılar olacak..1hafta boyunca en fazla seyrettiğimiz kanalı ayarlayalım yeter.sonrasında herşey yoluna girer..gelsin digital yayın gelsin hd kanallar..
  • Bursada Su anda cogu kanal duzelmiş durumda Powerturk,KanalA Dışında diğer kanallar görüntü kalitesi eskisi gibi
    'uzmane' galiba test yayını istanbulda basladı o acıdan stereo olarak seyrediyor ve dinliyorsun daha bursada stereo yok.
  • bizler bazen çok gaddar olabiliyoruz istiyoruz ki herşey bir anda olsun bence kültürümüzde var bu çalışmadan para kazanmanın hayalini kurmak, çabalamadan başarılı bir insan olmak gibi nese fazla uçtum ama demek istediğim şudur FormuLAkers' ın da dediği gibi insanlar gece gündüz mesai yapıyorlar tamam eksiklerler mutlaka olacak adamlar koca uyduyu taşıyorlar birinden diğerine ki bu uydulardan sadece tv izlenmiyor dikkatinizi çekerim daha bir çok şirket ve kurum data transferi, haberleşme vb. konularda yararlanıyor...Ayrıca şunu da belirtmek isterim şu anda kablo yayınında fark edilebilecek bir görüntü iyileşmesi gözlemliyorum (tabiğ herkes için aynı olmayabilir)
  • Bende sabah açtıgımda gördüm,karman,çorman olmuş kanallar,düzeltmeyi sonraya bıraktım,demin kablo tv faturasını yatırdım,memura dijital yayın başvurusu yapmak istiyorum dedim,daha başlamadıklarını,başlama tarihini de bilmediğini söyledi
    Görünen oki kasım ayı gelmeden dijital kayıtlar başlamayacak,hadi hayırlısı
  • Bazı kanallar geri gelmiş, bahsettiğim görüntü bozukluğu ise özelikle bazı kanallarda devam ediyor (örneğin kanal 7)
  • izmirde discovery.power turk.dream tv yok tnt tam gün yayında
  • Yalova da 14 kanal da aksaklık var.Bazılarında siyah ekran,bazılarında görüntü donmuş,bazı kanallar da ise uydudan ayar yapılıyor.Bir iki kanalın ise yeri değişmiş.Yakında düzene sokarlar sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 27 Ekim 2008; 13:11:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Yalova da 14 kanal da aksaklık var.Bazılarında siyah ekran,bazılarında görüntü donmuş,bazı kanallar da ise uydudan ayar yapılıyor.Bir iki kanalın ise yeri değişmiş.Yakında düzene sokarlar sanıyorum...

bende istanbuldayım bende de aynı aksaklıklar var hatta butun kanalların yeri değişmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.