Merhaba. D-Smart Türksat Uydusu üstünden çalıştığı için D-smart kullanmak istiyorsanız Türksat'a bakan bir çanak anteniniz olması gerekiyor. Apartman / Sitede merkezi sistem Türksat uydusu varsa yeniden kablo çekmenize, çanak anten takmanıza gerek yok. Türksat'a bakan bir çanak anteniniz varsa yine yeniden kablo çekmeniz gerekmiyor. Eğer binanızda merkezi sistem uydu yayını yoksa veya bireysel olarak çanak anteniniz yoksa D-smart için çatıya çanak anten koymak ve çatıdan daireye kablo çekmek gerekecek. Bununda ücreti bölgesine, iline göre 150 ile 200 lira civarında değişiyor. D-smart İnternet içinde iki seçenek var. İlk seçenek ADSL, ikinci seçenek Fiber. D-smart internet kullanacaksanız ve sadece ADSL alt yapısına sahipseniz Türk Telekom ADSL paketlerini alabiliyorsunuz. Türk Telekom paketleri telefon hattı üstünden çalıştığı için daireye klasik telefon hattı geliyor olmalı. Fiber paketler ise Türk Telekom fiber ve Superonline fiber olmak üzere ikiye ayrılıyor. Dairenize Türk Telekom'un fiber kablosu geliyorsa Türk Telekom fiber paketlerinden birini, Superonline fiber kablosu geliyorsa Superonline fiber paketlerinden birini alabiliyorsunuz. Fiber kablo gelmiyorsa bunu çekmenin imkanı olmuyor, firmanın bölgenizde çalışma yapması gerekiyor. En anlaşılır şekilde anlatmaya çalıştım, anlamadığınız bir şey olursa alıntılayıp cevap yazabilirsiniz. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 24 Ekim 2020; 22:37:57 > |
Cartoon Network ve Bizimev TV'de sinyal yok. Kanallar yayını sonlandırdı mı acaba ? Bilgisi olan var mı @aesenel , @engineer.man |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yalova'da CN' de yayın var.Bizim Ev TV burada yayın yapmıyor. Muhtemelen sizin bölgenizde bir sorun vardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar. Salonda teledünya yayınlarını izlemek için rg6 u4 kablo alıp duvardan uydu alıcısına kabloyu bağladım ancak TRT 1 HD hiç çekmiyor, TLC, Star Tv ve Habertürk HD kanallarında donmalar yaşanıyor. Diğer kanallarda böyle bir problem yok, bu kanalların sd yayınlarında da sorun yok. Oturma odasında ise böyle bir problemle karşılaşmıyorum, tüm kanallar normal. Kabloyu 20 metre almıştım acaba sorun kablonun uzun olması mı yoksa rg6 u6 olmaması mıdır? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatgokcek -- 26 Ekim 2020; 22:44:53 > |
|
|
Öğlen üzeri bizdede ekran siyahtı ama internet vardı şuanda yayın var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Acaba hangi kanallar yeni kanal mı mevcut kanalların hd'simi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telekom fiberse telekom al en azından hızın düşmez. |
_____________________________ |