Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1014. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lazzaro
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.161
Cevap
275
Favori
3.120.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kanal 7 hd nedir arkadaş dun koylu kızı asiye nin intikamını izledim imdb top100 de kesin olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yapacağız.
  • Hatırlarsanız ben türksat taahütümü bilgim dışında yenilemiş uzatmış diye mesajlar yazmıştım.Etik kurallarım gereği bunuda yazmam gerekir.
    az önce aradılar ve benim taahhüt uzatmak istediğime dair ses kayıtını bulamadıklarını söylediler ve dilersem taahhütümü kaldırabileceklerini söylediler fakat bu yeni taahhütte eskisine göre 7tl daha az ödeyeceğimi söylediler ve eskisine dönersem yani taahhütümü iptal edersem aylık 39 tl iptal etmezsem 32 tl olacağını söylediler ve bende bu şekilde devam edebilir dedim hatta şikayet varada yazmıştım cevapta yazmışlar şöyle

    Mevcut aboneliğinizde kullanmakta olduğunuz 10 Mbps 50 GB Ekosınırsız internet tarifesini Her Eve Uydunet Kampanyası kapsamında 32 TL olarak ücretlendirildiği, kampanya kapsamında çıkış yapmanız durumunda 39 TL olarak daha önce ödediğiniz fiyat üzerinden ücretlendirileceğiniz yönünde bilgi aktarımı sağlanmış olup konu ile ilgili hat sahibi ile görüşeceğinizi belirtmeniz üzerine hizmetleriniz ile ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirilmemiştir.
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 16 Kasım 2014; 15:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...turkey forum abonesi qwalist rumuzlu şahısın teledünya şebekesinde çalışan tanıdığı olduğunu sanırım zira foruma girdiğim vakit üyenin verdiği bilgilerin gelecekteki gelişmeleri kastettiğini düşünüyorum üstelik forum aboneleride kendisine sorular sorup cevaplarını öğrenmeye çalışıyor...2015 yılında teledünya şebekesi yeni kanallarla anlaşma sağlayıp abonelerin hizmetine sunacakmış bilgiler doğru çıkar inşallah...
  • Show HD ve Fox HD geleceğine Tvnet HD,Ülke HD,Beyaz HD,Kanal 7 HD,Kanal A HD gibi dandirik,kıytırık kanallar gibi nasıl ekleniyorsa bırak HD yi 16:9 bile değil. Zaten sadece ismi HD kendisi rezil SD kanallar zaten. Bunlar zaten hükümet yalakası kanalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HASBIHAL

    Kanal 7 hd nedir arkadaş dun koylu kızı asiye nin intikamını izledim imdb top100 de kesin olması lazım

    Kanal 7 HD 144p,VCD ve Mono ses yayın yapıyor. Aynı şekilde Ülke HD,Beyaz HD,Kanal A HD ve Tvnet HD içinde geçerli. Sd yayından daha beter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star tv hd'nin gitmesine çok kızdım.
  • Yandaş mandaş, herkesin bir şeyin yandaşı zaten, amma abartıyorsunuz böyle şeyleri. Burada fiyat analizleri, maliyet hesapları vesaire üzerinden çalışılır; pratik açıdan fayda var ise kimse kâr getirecek kanala ''Sen bizden değilsin'' diye kapılarını kapatmaz.

    He, şu olur, TÜRKSAT kamu malıdır, bürokratlar tarafından idare edilir, başına yönetici atama usûlü ile gelir, dolayısıyla hükûmetin siyasal kaygılarından azade değildir. Ama neticede devlet de zarar etmek için iş yapmıyor, kâr marjını yukarı çekme gayesinde. Özelleşecek yakında zaten. O zaman yandaşı mandaşı görür, tavan yapan fiyatlarla dini imanı para olan kapitalist patronların katakullileriyle uğraşırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 4 Kasım 2014; 16:36:11 >
  • Ayda yılda 1, o da yayınlarlarsa star'da hd maç izliyorduk. Artık onu da izlemeyeceğiz.

    Kendi açımdan konuşursam futbol maçlarını takip eden birisiyim, özellikle premier ligi takip ederim. Ama izleyebilmek için yok şu paketi al, şampiyonlar ligi için şu dekoderi al. Cidden baydı artık bu sömürülme durumu. Ülkede açık kanaldan yayınlanan bir şey kalmadı. Önceleri formula 1'i takip ederdim, ntv'den yayınlanırken sıkı bir izleyicisiydim. O da paralı platformlara gitti. Keza basketbol izliyorum o da gitti. Paralı platformlara karşı birisi değilim, tabi belli bir para karşılığı aldığın hizmet daha iyi olur. Fakat bu kadarda sömürülmez be kardeşim. Hadi canına tak etti bir kutu aldın diyelim, formula, moto gp izlemek için başka bir kutu daha almak zorundasın. Sırf bu yüzden legal yayınları destekliyorum. Sopcast, acestream, CCcam gibi hizmetler Allah'tan var, bu kan emiciler yüzünden rusça'yı söktüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR
    Arkadaşlar geçen yazdığım üzere turkcell tv plus abonesi oldum ,teledünyayı iptal ettim.
    Neden iptal ettiğimi sorduklarında "tavşan-kaplumbağa" kıyaslamasını yaptım,kısa bir sessizlik ardından haklısınız beyefendi cevabını aldım.
    Bu teledünyanın en güzel tarafı itirazsız aboneliği sonlandırma hizmetidir.Hatta öyleki hanım kızımız hızını alamayıp kablo tv aboneliğimi de kapatıyordu,zor ikna ettim :-)

    Aldığım yeni hizmete gelirsek;

    Rastgele bir kanalı açıp da sevdiğiniz bir programa rastladığınızda "ahh kaçırdım" deme lüksünüz yok.
    Yani istediğiniz programı ister kayıt edin ister etmeyin ,12 saate kadar geri alabilmek müthiş bir keyif
    Şu anda 100 küsür kanal ile hizmet vermekte ,30 küsür hd yayın mevcut.
    Ayrıca, müşteri hizmetlerinin yaptığı yanlış bilgilendirmeden dolayı hediye aldığım 2 senelik sinematv paketi de dahil, ev ekstra paketimle aylık 25 tl ye anlaştım.

    Hayırlı olsun.

    Ancak bahsettiğiniz bazı noktalarla ilgili özellikle fiyat/performans açısından benimde birkaç yorumum olacak. Turkcell TV paketi için Superonline aboneliği isteniyor, Superonline zaten en ucuz 50 TL. 50 + sizin fiyatınızla 25 TL eklenince ayda 75 TL yapıyor.

    Teledünya'da ise 2 sene taahhütlü olarak kutu + kurulum dahil hız düşümlü sınırsız İnternet + Teledünya temel paket aylık 29 TL.

    Yaşadığım site Superonline ile anlaşmalı olduğu için Turkcell TV için bende arayıp bilgi aldım ev ekstra paketi 39 TL dediler ve taahhütte versem 35 TL'nin altına düşmediler. Size nasıl 25 TL'den vermişler bilmiyorum ama çok uyguna almışsınız.

    Ancak süper üçlü paket kampanyasında sabit telefon taşırsam fiyat düşüyorlar. Onda da fiyat 24 ay taahhütlü 75 GB adil kullanım kotalı 69 TL + 1.25 TL aylık aktivasyon ücretli toplam 70.25 TL oluyor. Ev numaram yoksa bu kampanyadan yararlanmak için onlardan ev numarası almam gerekiyor ve onlardan ev numarası alırsam +5 TL diyorlar o zamanda 75.25 TL oluyor.

    Sabit telefonumda olmadığı ve ihtiyaç da duymadığım için şu şartlarda ben evime Superonline alsam 50 TL İnternet + 35 TL TV toplam 85 TL ödemem gerekiyor. Ama ben şu an bu rakamın yarısını ödüyorum. Yeni abonelerse bu rakamın yaklaşık 3'de 1'ini ödüyor. Karşılaştırma yaparken fiyat/performans değerlendirmesi yapmak şart.
  • Allah'ın belaları Star tv HD yi ne diye kaldırıyorsunuz..
  • Geçen sene teledünyayı iptal ettirdim, ve uydu kullanıyorum. Eğer belgesel kanallarını izlemiyorsanız teledünyanın hiç bir artısı yok, uyduda olan kanalları kaktırıyorlar, hiç yenilik yok cihazlarıda genelde kötü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...teledünya kablolu yayın şebekesinin 2015 yılında özelleştirileceği kesinmi peki?...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Özelleştirilmesi planlanıyor. Tek bilgi bu.

    Ama ben yakın zamanda olacağına ihtimal vermiyorum. Ülkenin en çok abonesi olan, haliyle en çok kar elde eden platformu Digiturk bile 2 sene olacak hala satılamadı. Devletin elinde. Digiturk'e alıcı bulamayan Teledunya'ya zor bulur.
  • Digiturk'e alıcı var, yok değil; devlet oraya satmak istemiyor sadece. Zira o holding, aynı zamanda başka bir dijital platformun da sahibi. Bu da piyasada tekelleşmeyi, yani rekabetin yok olmasını getireceğinden, en azından sözde müşteri memnuniyeti adına satış yapılmıyor. Bu holdingin hangi holding olduğu, hükûmetle kaç kere kapıştığı da ortada zaten. Yani devlet satsa havada kaparlar.

    Benim babam TV'de bir şey bulamadığı için şu aralar iyice çıldırmış vaziyette, en son baktım İbranice altyazı ile BBC izliyor.
  • İngilizce bilen bu platformların hiçbirine üye olmaz. Reklam olmasın diye vermiyorum ama birkaç marka uydu cihaz üreticisi sınırsız freeserver veriyor. Çanak takarken Türksat'ın yanına 1 çanak daha ilave edip ona da 2 tane LNB bağlayıp freeserver ile belgeseler, spor ve daha birçok şey izlenebiliyor. Bu işinde çok büyük bir maliyeti yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kompozer

    İngilizce bilen bu platformların hiçbirine üye olmaz. Reklam olmasın diye vermiyorum ama birkaç marka uydu cihaz üreticisi sınırsız freeserver veriyor. Çanak takarken Türksat'ın yanına 1 çanak daha ilave edip ona da 2 tane LNB bağlayıp freeserver ile belgeseler, spor ve daha birçok şey izlenebiliyor. Bu işinde çok büyük bir maliyeti yok.

    pm den tarif edebilir misiniz peki buradan söylemek istemiyorsannız?
  • Geçtiğimiz Mayıs ayında toplamda 91 tl ödediğim, 69 tl tutarında ttnet 16 megabit paketi ile 22 tl ödemeli telekom sabit hat hizmetini iptal ettirip ,turkcell superonline'ın tablet hediyeli net + sabit hat taşımalı toplamda 69 tl olan 50 megabit paketine geçtim

    Yani bu hesapla 22 tl bir karım oldu, artı olarak asus 8 inç tableti de ücretsiz aldım.

    Diğer taraftan dijital platform için aylık ücreti 27 tl olan Teledünya altın sinema paketi kullanmaktaydım.
    Baktım ki kanallar ekleneceğine çıkartılıyor ,iptal ettim teledünyayı.
    Geçtiğimiz Perşembe günü de turkcell iptv kapsamında ev ekstra paketine ek olarak sinema tv paketini müşteri temsilcisinin verdiği yanlış bilgilendirmeden dolayı 25 tl'ye aldım.

    Toplamda 94 liraya; 50 megabit netim , sabit hattım ,tabletim ve de dijital portalım oldu.
    Yani benim için fiyat performans olarak oldukça karlı bir geçiş oldu diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 4 Kasım 2014; 19:54:02 >
  • Freeserver nedir Hocam? Yandex'te işe yarar bilgi bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 4 Kasım 2014; 19:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.