Şimdi Ara

kablo seti hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle elimde pioneer 8550bt teyp, kicker L5 750 watt rms subwoofer ve jbl 1200.1 var. bunları maximum kalitede çalışması için kablo alt yapısı nasıl olmalıdır. piyasada satılan rca kitleri işimi görür mü? markanın bir önemi var mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Başka amfi olmayacak sanırımm. Mono amfi için 0,2 veya en kötü 4awg kablo kullanın. 0kalın, 4daha incedir, ters orantı var yani. Rca olarak da piyasada çok ürün var ama kalitelisini bulmak zor. Audison, vibe, cadence gibi markalara bakılabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitex72

Arkadaşlar öncelikle elimde pioneer 8550bt teyp, kicker L5 750 watt rms subwoofer ve jbl 1200.1 var. bunları maximum kalitede çalışması için kablo alt yapısı nasıl olmalıdır. piyasada satılan rca kitleri işimi görür mü? markanın bir önemi var mı?

bnde cadense kablo kiti aldım biraz ince ama 45 tl mi neydi ilerde sistem büyütsem sorun açarmı
  • 2 gün önce ses sistemi satan yerden bunu aldım 50 TL ye. Cok kaliteli ve uzun. Sizde gezin böyle yerleri. mutlaka bulucaksınızdır.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/2500w-4ga-4awg-oto-anfi-kablo-seti-teknodepo-62761885#product-information

5.2m 4GA KIRMIZI POWER KABLO - 0.9m 4GA SİYAH POWER KABLO
    7.6m 16GA ŞEFFAF HOPARLÖR KABLOSU - 5.2m 18GA KUMANDA KABLOSU
    5.2m 2RCA-2RCA ŞASELİ ANFİ KABLOSU
    SİGORTALIK VE 80A SİGORTA - STANDART AKSESUARLAR
    KABLO KANALI - KABLO BAĞI -KABLO BAĞLANTI PAPUÇLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 30 Ağustos 2013; 2:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: digitex72

Arkadaşlar öncelikle elimde pioneer 8550bt teyp, kicker L5 750 watt rms subwoofer ve jbl 1200.1 var. bunları maximum kalitede çalışması için kablo alt yapısı nasıl olmalıdır. piyasada satılan rca kitleri işimi görür mü? markanın bir önemi var mı?

2 farad kapasitör almalısın ve aküden amfiye elektirik kablosu 0 ga veya 2 ga olmalı aküye kabloyu bağladıktan sonra kesin kısa bir yerden ve 100 amper sigorta takın

bu arada bass ve amfi iyi kaliteli fakat aracınızda 60 amper bir akü varsa bu gücü taşımıyacaktır

100 amper ile değişim yaparsanız rahat edersiniz bu konuda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.