Şimdi Ara

KABLO SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerin de belirttiği gibi, kablolar ve ara bağlantılar da ses sistemimizde önemli rol oynuyor.

Toparlamakta olduğum sistem için, dün akşam optik kablo alırken, Teknosa'da Monster marka bir set gördüm ve hemen aldım

Sette görüntü için 1 tane altın uçlu scart mevcut. Eve gelip mevcut scart ile değiştirdiğimde gözle görülür bir fark olduğunu gözlemledim

Ses içinse, sub dahil 6 hoparlör için çeşitli uzunluklarda (mesela surround'lar 10'ar mt) bakırlı kablolar mevcut. Ürünün THX sertifikalı olduğu da belirtilmiş..

Kabloların için şu şekilde,

LINK

KABLO SEÇİMİ

Ancak uçları ise şu şekilde,

LINK

KABLO SEÇİMİ

Sizce iyi bir seçim mi... bu konnektörleri vidalı yerlerden geçirip mi bağlamam gerekir dersiniz..? Yoksa kablonun ucunu kesip telleri mi geçireyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 13 Mart 2008; 14:30:47 >

• Arkadaşlar,

Peki sizlerin ki nasıl bağlı..?
  • Sakın kesme o konnektörleri!... Altın kaplama uçları geçirip o şekilde vidayı sıkarsan gayet güzel olur.

Ben de görmüştüm o kabloyu, 49 YTL idi sanırım. İhtiyacım olsa alırdım, gayet kaliteli duruyordu. Tabii scart filan bir işime yaramazdı, orası ayrı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallamos

Sakın kesme o konnektörleri!... Altın kaplama uçları geçirip o şekilde vidayı sıkarsan gayet güzel olur.

Ben de görmüştüm o kabloyu, 49 YTL idi sanırım. İhtiyacım olsa alırdım, gayet kaliteli duruyordu. Tabii scart filan bir işime yaramazdı, orası ayrı :)

OK - O zaman içinden geçirip vidayı sıkayım

Evet, aynen 49 YTL'ye aldım ben de
  • c filiz o mavi kırmızı şeyler ne ? bana plug mu ? alsam mı bende yaw acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

c filiz o mavi kırmızı şeyler ne ? bana plug mu ? alsam mı bende yaw acaba ?

Çok iyi bilmemekle birlikte, banana plug olmadığını düşünüyorum. Çizimlerde hep banana plug'ın soketin ucundan sokulduğunu görmüştüm. Ancak bunlar o girişe göre çok ince kalıyor. Mavi kısımları ise, plastik, fonksiyonu da kısa devreyi engellemek ve renk kodu ile kablo karışmasını önlemek..

Banana plug ise farklı olarak şu şekilde.

KABLO SEÇİMİ

KABLO SEÇİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 13 Mart 2008; 14:30:00 >

• evet banada farklı geldi..benim kablolar kalın biraz sor oluyo sokmak .lazım sanırım bana banaana plug
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.