Şimdi Ara

Kablo İnternetten İngiltere' deki Rock FM dinlenemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngiltere' de bulunan http://www.whatson.com/rockfm/ sitesine tıkladığımda okulda bulunan bilgisayardan (64 Kbyte) ile Rock FM radyosu şahane dinleniyor.

Ama Bu radyoyu, evde bulunan bilgisayardan Kablo internet (128 Kbyte) üzerinden dinleyemiyorum.

Okulda Proxy ile denediğimde çalışıyor. Zaten normalde de çalışıyor.

Ama Evde Proxy ile denediğimde çalışmıyor. Zaten normalde de çalışmıyor.

Acaba sebebi nedir? yardımcı olursanız sevinirim ...

Windows Media player 10. Diğer güncellemeler de tamam. Ama sonuç yok .

Selamlar ...

sahnae@hotmail.com

Not: ilgili yayıncıya şöyle bir mektup yazdım ...
    Hello,

I can not listen your radio (Rock FM, etc...) with my Windows media player (version 10.00.00.3802) in the Windows XP. Everything looks very normal. But I can not listen your radio my Windows media player or Real Audio Player version 10 or winamp 5,5. Please help me ... What should I do? Thanks,

Greetings from izmir-TURKEY

Onlar da şöyle cevap vermiş.

Hi,

I regret to inform you that UK broadcast licensing rules require radio station web streams to be limited to the UK audience only. This is administered by checking your computer's IP address against a geographic database. Internet radio has shown increasing growth in terms of quality of the streams and numbers of users. Until recently, internet radio was not licensed; as such the collection agencies could not collect fees. (Bands and artists earn money through royalty payments when their music is aired on the radio.) The new rules mean radio stations must pay extra licence fees and royalty payments to stream music - these new costs have made streaming to non-UK listeners unfeasible for us at present.

Regards WhatsOn.com

Technical Help

Burada kısaca bu Radyonun İngilteredeki dinleyicilere ulaştığından bahsediliyor. İngiltere dışındaki dinleyicilere hitap etmediği söyleniyor.

Ama dediğim gibi okuldaki ağa bağlı bilgisayardan dinleyebiliyorum. Ama evde bulunan bilgisayardan ( 128 KByte Kablo internet) dinleyemiyorum.

Kablo İnternetten İngiltere' deki Rock FM dinlenemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.