Şimdi Ara

Kablo İnternete Şimdi başvursam 29ytl=512 mi olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablo İnternete Şimdi başvursam 29ytl=512 mi olur??? Evet arkadaşlar benim bildiğim herkesin hızı 2 katına çıktı.Deneme amaçlı.E ozamn 29 ytl ye 256 alanlar 512 hız almış olmazmı??
    Eğer öyleyse ben hmn yarın gidip başvuru yapacağım.Birde yeni tarife açıklanırsa ooff tm süper olur ozmn.Ama 29 ytl ye 256 hızsa tarifeyi beklerim.Size göre yarın gidicem

• quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Kablo İnternete Şimdi başvursam 29ytl=512 mi olur??? Evet arkadaşlar benim bildiğim herkesin hızı 2 katına çıktı.Deneme amaçlı.E ozamn 29 ytl ye 256 alanlar 512 hız almış olmazmı??
    Eğer öyleyse ben hmn yarın gidip başvuru yapacağım.Birde yeni tarife açıklanırsa ooff tm süper olur ozmn.Ama 29 ytl ye 256 hızsa tarifeyi beklerim.Size göre yarın gidicem

256 ya başvurupta 512 vercekler desek yalan mı olur doğrumu olur bilemem bir kesinlik yok ama bir iki arkadaş forumda 256 ya kayıt olup 512 kulanan vardı. Şimdi size test uygulanırmı bilemeyiz
  • Muhtemelen olacaktır.
  • Of ya kesin öğrensem direk başvurcam walla.Böyle olan arkadaşalr varsa yorumlaını bekliyorum
  • quote:

Kablo İnternete Şimdi başvursam 29ytl=512 mi olur??? Evet arkadaşlar benim bildiğim herkesin hızı 2 katına çıktı.Deneme amaçlı.E ozamn 29 ytl ye 256 alanlar 512 hız almış olmazmı??

evet arkadaşım 256 otomatikman 512 olarak bağlanıyor, ben 2 hafta önce açtırdım, 256lık paketteyim ama ilk açılıştan beri 512 kullanıyorum, geçmeni tavsiye ederim adsle göre daha fazla verim alırsın...
  • quote:

Of ya kesin öğrensem direk başvurcam walla.Böyle olan arkadaşalr varsa yorumlaını bekliyorum

bir ara topiclerin birinde (kablo internetle ilgili herşey olabilir) 2-3 hafta önce abone olmuştu ve evine gelip bağlayan yetkiliye sormuş benim 256 aboneliğim 512 oldumu diye yok öyle bişey demiş sonradan biz arkadaşa modemin içine girmesini sağladık ve bağlantının 512 olduğunu gördü.
    Ama o sizin gibi direk 256 abone olurum 512 alırım diye kayıt olmamıştı. Eski bir tarife vardı abone ücreti almıyoruz diye onu kaçırmamak için bitmesine bir gün kala abone oldu 24 Ağustosta.
  • Büyük ihtimalle öyle olacak. Ama sadece benim dediğime güvenip alma. İstersen yarın bir gidip sor. Türksat'dakiler yardımcı olabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Of ya kesin öğrensem direk başvurcam walla.Böyle olan arkadaşalr varsa yorumlaını bekliyorum

bir ara topiclerin birinde (kablo internetle ilgili herşey olabilir) 2-3 hafta önce abone olmuştu ve evine gelip bağlayan yetkiliye sormuş benim 256 aboneliğim 512 oldumu diye yok öyle bişey demiş sonradan biz arkadaşa modemin içine girmesini sağladık ve bağlantının 512 olduğunu gördü.
    Ama o sizin gibi direk 256 abone olurum 512 alırım diye kayıt olmamıştı. Eski bir tarife vardı abone ücreti almıyoruz diye onu kaçırmamak için bitmesine bir gün kala abone oldu 24 Ağustosta.

Yani şansa mı bağlı kesin bir şey yok o zaman.Birde şuan yeni bir kampanya fln warmı?

• 444 0 126 'yı ara, 1 dakikada ne olacağını öğren. Açık açık sor çekinme.
  • Arkadaşlar şuan burda telefon yok.Olsa da numarayı bilmiyodum teşekkürler öğrenmiş oldum.ÜCretsiz flnsa kontürlüden ariym.Ve ya bir arkadaş sorsun hemde millet te anlamış olur.Ya bence 29 ytl ye 512kbit hız süper ötesi.Kotalıya göre yani birde hızda stabil oluyor genellikle dh deki kablocularda gördüğüm kadarıyla.ufak tefek istisnalar war ama kaideyi bozmazlar:D
  • quote:

Yani şansa mı bağlı kesin bir şey yok o zaman.Birde şuan yeni bir kampanya fln warmı?

bu aralar kampanya felan yok. Hepimiz bir 4 kat hız artışı veya buna benzer bişey bekliyoruz. Şuanda yeni abonelik 90 ytl(modem)+30ytl olması lazım(abonelik)+o ayın internet kulanım ücreti
  • O verilen modem iyimi bari?Yarın telefonla bilgi aldıktan sonra modem aramam lazım artık
  • quote:

O verilen modem iyimi bari?Yarın telefonla bilgi aldıktan sonra modem aramam lazım artık

verilen modemden ben bir zarar görmedim yani modemden kaynaklı bağlantım kopmadı. 9 aylık aboneyim o günden beri hep açık devamlı dowınload bişey olmadı ama şimdiki aklım olsa motorolla alırdım sizde öyle yapın (türksatın verdiği modem o zaman com21 di şimdi bilemem)

siz şu linki inceleyin

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=BD60648

• Arkadaşım 29Ytl ye 512 alabileceğin garanti değil şuan. Benim gibi şansız azınlıkta da kalabilirsin. Hızım 128 ve hiç artmadı. Sitede açıklama yapıldıktan sonra 2 defa aradım müsteri hizmetlerini cevap olumsuz. Abonelerin büyük bir çoğunluğunun hızları arttırılmış ancak herkezin değil!!! Ne hikmetse. Bu konuda da yapabilecekleri birşey olmadığını söylüyorlar. Bende vazgeçtim artık uğraşmaktan tarifelerin açıklanmasını bekliyorum.
  • Off ya ama her şekilde indirim fln olursa zaten geçicem ya Bende beklerim ozmn bieşy olmaz en geç bu ay içersinde açıklarlar umarım ya
  • ben de ücretsiz bağlantı kampanyasının bitmesine 1 gün kala 24 Ağustosta 128'e abone oldum direk 256 verdiler
  • Göz göre göre kaçırmışız kampanyayı ya
  • quote:

Off ya ama her şekilde indirim fln olursa zaten geçicem ya Bende beklerim ozmn bieşy olmaz en geç bu ay içersinde açıklarlar umarım ya

Genelde sabırsız bir şekilde bekliyoruz tarifeleri
  • Arkadaşlar yukarda arkadaşın verdiği modemhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=BD60648# iyimi yoksa daha iyisi varmı hani belli olmaz 1-2 sene sonra hızlara yetmeyebilir.Daha iyisi varsa onu aliym yok buda çok iyiyse siparişi veriyorumbugün

Düzenleme:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=89038&productId=bd82008 burdaki de güzele benziyor ama size sormak lazım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 6 Eylül 2007; 12:10:19 >

• quote:

Arkadaşlar yukarda arkadaşın verdiği modemhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=BD60648# iyimi yoksa daha iyisi varmı hani belli olmaz 1-2 sene sonra hızlara yetmeyebilir.Daha iyisi varsa onu aliym yok buda çok iyiyse siparişi veriyorumbugün

Düzenleme:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=89038&productId=bd82008 burdaki de güzele benziyor ama size sormak lazım arkadaşlar

1-2 sene sonra yeter sen motorolladan şaşma. 1-2 seneye kadar 43 Mbps üzeri dowınload 30.72 Mbps üzeri upload çıkmaz daha endüşük bağlantı resmi olarak 128 kbps

MOTOROLA SURFBORD SB5101 KABLO MODEM den şaşma benim şimdiki aklım olsa onu alırdım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.