Şimdi Ara

kablo, digi, d-smart, uydu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • simdi kendi evimde uydu bize yetiyor. ama ogrenci evinde ne kullanacagimiza karar veremedik. tv ustu antenler veya normal antenlerle ugrasmak istemiyoruz. standart kanallar (trt, kanal d falan iste) ve bunun yaninda e2, tnt, cnbc-e ve arti eurosport izleyecegiz. normalde eurosport uyduda yok diye biliyorum. belgesel de arada seyrederiz. discovery, national geographic falan iste. belki bbc..

    simdi uzun vadede (3 yil), hangisi en hesapli gelir bize. uydu alip kirdirmak mi? (hatta vazgecebilirim de eurosport'tan, kirdirmaya falan da gerek kalmaz gerci)

    yoksa diger uyelikli sistemler mi? formula 1 seviyoruz, ben ve ev arkadaslarim. kablo'da surekli sifre konuldugundan dert yaniliyor falan. binada gerekli tesisatin olup olmadigindan da emin degilim.

    simdi bu ayda 8-10 liraya olan kablo, digiturk vb uyeliklerde tek ise yarar kanal yok neredeyse. arada uydu alici veya canak antene para verilenler bile var. yani oyle gorundugu gibi degiller ayrintilarina bakildiginda.

    simdi en iyi cozum ne olabilir bizim icin? hd yayin izlemeyecegiz, zira tv tuplu :) lig tv, porno-erotik kanal ihtiyacimiz da yok. ona gore uygun bir cozum ariyoruz.

    illaki internet olacak ama online yayinlar malum, her turlu sorunla karsi karsiya kalabiliriz. tv en garanti yol.

    cevaplar icin simdiden tesekkurler.







  • Size göre en iyisi bence Kablo tv+ Teledünya(ayda 9,5 ytl).Eger kablo tv şebekesi varsa bulundugunuz bölgede tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.