Şimdi Ara

kabız oldum (önerileriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok kötüyüm 3 gündür tuvalete cıkamıyorum ne yemeleyim ne içmeliyim şuan mide boş zeytinyağmı icsem?

• Git eczaneye 3.7 TL'ye Bekunis al.At 2 tane bol bol su iç 6 saat sonra bana duacı ol
  • kayısı ve diger meyve sebze türü şeyler ye sıvıyı bol tüket yani hazimi kolay şeyler ye fazlada yeme bide libelax diye bir ilaç vardı cocukken çok kabız oluyrdum ben analdan uygulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNiDüNYa -- 18 Şubat 2012; 8:54:42 >
  • bozuk lahmacun ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 18 Şubat 2012; 8:59:10 >
  • Marul al marketten hepsini ye
  • bir kac onerinizi denicem teşekkür ediyorum farklı gorüşleride bekliyorum yardımcı olun lütfen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    SAÇKIRAN OLDUM, NE YAPACAM?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Montla Sıç
  • parmakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Git eczaneye 3.7 TL'ye Bekunis al.At 2 tane bol bol su iç 6 saat sonra bana duacı ol

benim bildiğim 10-12 saatte gösteriyor etkisini, ama acayip etkili bu seferde tersi oldum diye kızma bekunis içersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Git eczaneye 3.7 TL'ye Bekunis al.At 2 tane bol bol su iç 6 saat sonra bana duacı ol

benim bildiğim 10-12 saatte gösteriyor etkisini, ama acayip etkili bu seferde tersi oldum diye kızma bekunis içersen

prospektüs'de 8 saat yazıyor dostum ama aşırı etkilidir hea

• Osurmadan s*carsan oyle olur
  • müsil al iç 1-2 saat oyalan çözülür tüzüğün, ya da kayısı şeftali nektarı al kallıtelısınden hepsını iç bitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrarengiz

parmakla

• Kardeş meyve ye portakal veya mandalina bağırsakların çalışır o zaman.
  • Sabah aç karnına kuru kayısı + ılık su = bağırsak boşalması
  • teşekkürler gorüşlerinizi bekliyorum gozüme carptı bekunis nasıl birşey ? yan etkisi vs

•  kabız oldum (önerileriniz)
  • Şeftali ye kesin çözüm tabii bulursan
  • Ablam yeğenimin poposuna biraz sabun tıkıştırırdı . Çocuk anında cırcır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.